Selamlar, VALORANT 'ta yaklaşık 1 yıl once İyon Enerji Kılıcı almıştım. İade etmek istiyordum fakat geliştirdiğim ve kullandığım icin iade edemedim. Ama bu son zamanlarda geliştirilmiş ve suresi gecmiş kaplamaların/bıcakların bir kereliğine mahsus iade edilmesiyle ilgili olaylar cıktı. Coğu kişi de kaplamasını/bıcağını iade etti.
Fakat son gelen bu iade politikası guncellemesi geldikten sonra sadece 3 ay icerisinde alınan ve geliştirilen kaplamalar/bıcaklar iade edilebilir hale getirildi. Ben ise İyon Enerji Kılıcını dediğim gibi yaklaşık 1 yıl once almıştım. Bundan dolayı iade kısmından İyon Enerji Kılıcını iade edemiyorum. Bazı kişiler bilet atarsam iade edebileceğimi soyledi. Bileti coğu kişinin aksine 'DeXaBeat' isimli kişi videoyu attıktan 53 dakika sonra attım. Ama biletlerimde anlam veremediğim bir problem meydana geldiğinden başlarda iade edemedim. Biletlerimde bir problem olmasa buyuk ihtimal iade edebilecektim. Bu sorunu dile getirsem iade ederler mi? Ortam durulduktan sonra tekrar bilet atsam iade edebilir miyim? Benle aynı durumda olanlar varsa ve yazarsa sevinirim.