İyi gunler herkese, CS:GO da
hatasını almaktaydım. Biraz araştırma yaptım ve guncellemeyi beklememiz gerektiği soyleniyordu. Bu gun ayın 27'sinde bir 18mblik guncelleme geldiğini gordum ve icimden bir "oh be duzelmiştir" dedim. Fakat yeniden denediğimde aynı hatayı vermeye devam etti. Araştırdım tekrardan, bir cozum yolu sunmuş bir kişifakat hatayı alan başka bir kişi olmadığını soylemiş. Bende kaybedecek birşeyim olmadığı icin denemeye karar verdim.
Olayımız şu, steam'e sağ tıklayıp ozellikler diyoruz.
Acılan pencerede "kısayol" u sectikten sonra, "Hedef:" yazan yerdeki konumun sonuna "-tcp" yazıyoruz.
Daha sonra "Uyumluluk" a tıklıyoruz, ve "Yonetici olarak calıştır" a tıklıyoruz tamam deyip kapatıyoruz.
Umarım sorununuzu cozmuştur, ki bende cozdu, olmuyor ise benim elimden gelebilecek başka birşey yok umarım dedikleri gibi yama gelince bu yontemle cozulmeyen hatalar cozulur.
Edit: Oyuna girmiştim lakin kapatıp, yeniden bir oyuna girmeye calıştığımda "Maca bağlanılamadı - Bağlantı kesildi" sorununu aldım. (kusura bakmayın resmini almamıştım) Onuda araştırdım, virus programlarının etkileyebileceği yazıyordu. Bende Nod32 vardı. İşe yaramadı. (ilk başta yaradığını sandım fakat aynı hatayı tekrar aldım)
Bende işe yarayan kesin cozum; oyuna girerken 1.4 mblik bir guncelleme daha geldiğini soyledi ve bende indirdim. Sorun ortadan kalktı, emin olmak icin oyuna 5-10 kere daha girdim cıktım.
Bircok denlien şeyi denedim, yaklaşık 10 tane tavsiyeyi, bende işe yarayan (belli bir sure) şeyleri silmedim cunku ne olur ne olmaz yine duzelmedi ise denemekten zarar gelmez, deneyin diye duşundum.
Umarım faydasını gorursunuz, yardım edemediklerim umarın en yakın zamanda cozumu bulurlar.