Dostlarım selamlar, ben 16 yaşındayım ve LoL oynamayı cok seviyorum. Zevk alıyorum kısacası. Lafı cok uzatmak istemiyorum. Bu oyuna ilk olarak 2018 şubat ayında başladım. Temmuz ayına kadar oynadım 300 ile 500k arası bir Kayn puanımın olduğunu hatırlıyorum. Bende biraz unutkanlık var kusura bakmayın. O zamanlar biraz kucuktum ligim gumuş idi. 2020 Nisan ayında tekrar başladım ve gumuşde yine surundum fakat kendimi geliştirdikce lig atladığımı fark ettim. Profesyonel oyuncuları izleyerek closer, canyon gibi oyunları yani, ligimi Master'a kadar cıkarttım.1.5 milyon Kayn'ı tek hesapta kastım fakat birkac hesabımda işte 100K-300k arası değişen puanlarla birlikte yaklaşık 3.5 milyon Kayn'ım vardır cunku surekli Kayn oynuyorum yani en iyisi olmak istiyorum benden daha iyi kimse oynayamasın istiyorum.(kaynı).dostlarım şimdi ben e sporcu olmak istiyorum. Bu işten yani bu oyundan para kazanmak kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum. Arkadaşlar ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim bakın bu ergenlik tribi falan veya gelip gecici bir heves değil. Şukur her şeye aklım calışıyor. Ben bu işi meslek olarak yapmak istiyorum. 17-18 saat aralıksız LoL oynamışlığım da var. Ne yapmalıyım arkadaşlar? Şimdiden teşekkurler.