En başta belirtiyim arkadaşlar, fiyati şimdilik 300 TL olarak duşunuyorum, pazarlık payı vardır. Lutfen sacma sapan yorum yapmayın "cok pahalı, bu kadar etmez" gibi zaten sadece Steam hesabında 400 TL'lık oyun var. Ekstradan Origin (BF3), LoL Hesabı, Rockstar ve uPlay hesabı veriyorum. Ciddi alıcılar yazsın lutfen. Takas yok ,sadece nakit ve elden alışveriş.
Not : Butun hesapları e-mailleri ile beraber teslim edicem.
Not 2 : Steam ve LoL hesabını beraber satıyorum. Lutfen tek fiyatini sormayın veya tek sat demeyin.
Merhaba arkadaşlar, Steam ve LoL hesabımı beraber satıyorum. Steam hesabının yanında Rockstar Games, Origin ve Uplay hesaplarınıda vericem. Nedenini aşağıda belirticem, Origin hesabında Battlefield 3 ile birlikte birkac tane daha oyun bulunmaktadır. Zaman kaybetmeden hemen hesapların tanıtımına gecelim.
Steam hesabında 49 tane oyun vardır, ayrıca Steam 14 leveldir. Herhangi bir banlanma veya cezası yoktur. Onemli olarak CS:GO, H1Z1 ve DayZ hesapta mevcuttur. Oyunların toplam değeri 400 TL'yi aşmıştır. Rockstar hesabını vermemim sebebi ise Steam hesabında Rockstar icin GTA IV ve Max Payne 3'un bulunmasıdır. Uplay icinde Far Cry 3 ve Assassin's Creed 1'den 3'e kadar serisinin bulunmasıdır. Ayrıca CS:GO 680 saat oynanmıştır.
CS:GO Lig : Master Guardian 1 (Usta Muhafız 1)
Steam Oyunlar Foto :
Steam Oyunlar Foto :
Gecelim LoL Hesabına
Lig : Gold 3 - 83 LP
Runleri 2 adettir : AD & AP
60 Tane Hero
14 Tane Skin Mevcuttur.
Skinler :
Ahri - Gozupek Ahri (Kapalı Skin)
Annie - Gotik Annie
Graves - Mafya Graves
Katarina - Kar Katili Katarina (Kapalı Skin)
LeBlanc - Kara Kuzgun LeBlanc (Kapalı Skin)
Lissandra - Bıcakların Efendisi Lissandra
Nidalee - Kelle Avcısı Nidalee
Riven - Ejder Bıcak Riven (Kapalı Skin)
Sion - Hextech Sion
Sivir - Avcı Sivir
Tristana - Roket Kızı Tristana
Twisted Fate - Yeraltı Avcısı Twisted Fate (Kapalı Skin)
Varus - Kutup Okcusu Varus
Yasuo - Kod Adı Yasuo
Skinler bunlardır aşşağıda fotoğraflarda daha detaylı gorebilirsiniz.
LoL Foto Dereceli :
LoL Foto Normal :
LoL Foto Şampiyonlar :
LoL Foto Kostumler :
İletişim : facebook.com/sageuncle (Facebooktan arkadaş ekleyip mesaj atın lutfen)