Acıklama: Eğer sen koyu bir Payday 2 fanıysan once dinle, sonra soversen sov. Burada fikirlerimi paylaşiyorum, bunlar benim fikirlerim.
Neyse konuya gecersek oncelikle şu attığım videoyu izleyin.

Şimdi izlediğinize gore şunu demeyin bana yahu kardeşim. DLC'ler en fazla 6 TL, sen nasıl bir cimrisin yahu demeyin. Şu ana kadar sadece TF2'ye Premium olmak icin 6.25 mi ne vermiştim ve o da Valve'in yaptığı garip bir hareket, neyse Valve'yi karıştırmayak. Şimdi Payday 2 oynayanlar bilir, her şey paralı. En iyi perk deckler, en iyi silahlar en iyi para ve XP veren soygunlar paralı. Ya şimdi duşunuyorum, neden coğu karakter, silah, map vb şeyler neden paralı? Bir ara hatırlarsanız Overkill Payday 2'yi ucretsiz vermişti, oradan bayağı para kaybettiler ve Payday 2 genelde indirimlerde 1.50, 2.50, 3.00 lira gibi paralara satılıyor. Onlar da bu para 0.69 cent, 1 dolar tarzı bir para ediyor ve zaten Amerika'da 1 dolara su alırsın. Personelin gecimini sağlayamasın o yuzden butun en iyi paketleri ne bileyim perk deckleri soygunlari parali satıyorlar ama keşke ucretsiz vermeselermiş. Yani gene Overkill'in sucu. Kardeşim sen bir Ubisoft ya da Rockstar değilsin! Neyse duşuncelerinizi merak ediyorum. (Link calışmaz diye YouTube psa One down yazın cıkar en ustekine tıklayın.)