Merhabalar, birkac haftadır RDR 2 oynuyorum ve oyunun %60'ına geldim ancak artık oyunu acmak bile istemiyorum. At kullanmanın, catışmanın cok keyifli olmasına karşın o kadar hantal ki, oyle derinliğini kaybetti ki anlatamam. Artık Caps Lock'a basıp milletin kafasına sıktığım bir oyun oldu. O bile vuruş hissinden dolayı eğlenceli, onu da gectim şu at kullanmanın zorluğu, varmak istediğimin yere gitmek icin 30 dakika aralıksız at surmemiz gerekmesi vesaire oyle baydı ki beni oyunu gram acasım gelmiyor. Oyunun hikayesinin de bir yere bağlandığı yok. Surprizbozan Oluyoruz iyi guzel tamam ama ul*n kimsenin umurunda değiliz ki. Millet bizimle resmen billur geciyor oluyoruz diye. Ne aşk anlatıyor ne de başka bir şey varsa yoksa git şu adamdan intikam al git şu balona binip balonda catış, bıktım.
Oyun &60'dan sonra bir yere bağlanacak mı? Ne bileyim Surprizbozan: Sevgili olayları, cok onemli bir konu değil Şu bizi seven surekli iyilik yaptığımız kadın cıkıp gelecek mi? Gerci opsiyoneldi iyilik yapmak ama ben yaptım.
Kısacası oyun artık duzgun bir şeyler anlatacak mı yoksa aynı tempoda devam edecek mi? Eğer edecekse o at surme işkencesine vesaire katlanmaya devam edemeyeceğim. Zaten rastgele gelişen olaylarda tekrar etmeye başladı. Adam duruyor "Selam bana yardım et" diyor bende diyorum ki kesin beni attan atacak, atımı calacak. Sonra adam calıyor atımı iple tutup yakalıyorum zırtoyu, elini ayağını bağlayıp nehirde boğarak olduruyorum. O derece kafayı yedim, bir el atsanız?
Red Dead Redemption 2'nin sıkıcı gelmesi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Red Dead Redemption 2'nin sıkıcı gelmesi