Arkadaşlar merhaba. Bir suredir Overwatch oynuyorum bedava olduğu zaman almıştım şu an 30 kusur leveldayım. Anlamadığım şey ise cerceveler. Altın renkli cerceveli az sayıda, gumuş cerceveli ise cok sayıda insan goruyorum oyunda. Ben bunları rank ile alakalı zannediyordum ancak Support ve tank role competitive yerleştirme maclarımı tamamladığımda ikisinde de Gold olmama rağmen cerceve gelmediğini gordum. Bunun uzerine internetten baktığımda şu siteye denk geldim:
Overwatch Portrait Borders for ALL Levels [Updated 2020]
Bu siteden baktığımda cercevelerin rank ile değil seviye ile alakalı olduğunu gordum ancak seviyeleri gorunce de ufak caplı bir kalp krizi gecirmedim değil. Zira o altın-plat cerceveli dediğim adamların 2000 Level civarı olması gerekiyor o cerceveyi alabilmeleri icin. Umarım yanlış anlamışımdır ama size de bir sormak istedim. Acıkcası oyunda oyle az bir saatim de yok ona rağmen 30 kusur Level'ım ve bu insanlar ciddi ciddi 2200+ Level'a mı sahip? Ya millet kafayı yemiş ya da benim anlamadığım bir şeyler var. Eğer bu sistemi acıklayabilirseniz memnun olurum. Teşekkurler.
Overwatch cerceve sistemi nasıl calışıyor?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Overwatch cerceve sistemi nasıl calışıyor?