Ben dun tek oturuşta sıfır bug ile San Andreas'ı bitirdim. Eskiden speedrunner olduğum icin bazı ufak timesave veya glitchleri kullandım. Fakat oyunun scriptlerini kurcalayacak hicbir şekilde bug kullanmadım. Tam 6 saat 35 dakika 30 saniye ile bitirdim. Any% speedrunlar ile karşılaştırdığımda "Los Santos ve badlands" cok iyiydi. Yaklaşık 1 saat 50 dakika civarı badlands (Catalina vs.) Bitirdim. San Fierro'yu cok fazla dupe yaparak (glitch kullanarak gorevleri atlayarak) geciyorlar speedrunlarda. Ben o yuzden zaman kaybettim oldukca. San fierro cok zaman yedi. 3 saat 40 dakika gibi bir surede bitti san fierro. Desert kolaydı ozellikle Toreno'nun gorevi (helikopteri koruduğumuz ve kargoyu alıp teslim ettiğimiz gorev)'i cok rahatca yaptım. Las venturas ise rahat ve guzel gecti. Return to Los Santos'da benim speedrunlara gore fazladan cete almam gerekiyordu o zaman yedi. Cunku speedrunlarda bolge almaktansa son gorevin 2. partına ışınlanıyoruz.

Siz daha once buna benzer anılar yaşadınız mı?

Ufak bilgiler;

Zero (Z) işareti, Robbery ($) işareti, Surucu Kursu (S) işareti ve bunun yanında CV (Cesar Vialpando) gorevlerini yapmak zorunda değilsiniz. (San Fierro'daki galeri gorevlerinden bahsediyorum.)