Kelimelerle anlatilamayan fedakarlik ve karsiliksiz sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece "anne" derdim..anneler gunun kutlu olsun.
♥ bir gunumde degil her gunumdesin. Her gun her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim icin cok ozelsin. Anneler gunun kutlu olsun.
♥ sevgili annecigim, birgun umarim bana gosterdigin sevgi ve sabri sana gosterebilme sansim olur…anneler gunun kutlu olsun.
♥ benim icin herseye katlanan, her zaman yanimda olan, degeri bicilemeyen dunyanin en guzel annesine … anneler gunun kutlu olsun.
♥ anne seni seviyorum…belki sevgimi her zaman gosteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun…anneler gunun kutlu olsun.
♥ dun sana kizdiklarimi bugun ben yapiyorum anne. Cunku aslinda senin kucuk bir kopyanim. Umarim senin kadar sevgi dolu olurum.
♥ meger dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adinmis. Sana her seslenisimde ya acim dinmiyor yada sevgim cosuyor...anneler gunun kutlu olsun.
♥ eger bana gozlerinle degil de kalbinle bakmis olsaydin, seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin...anneler gunun kutlu olsun.
♥ annecigim, bir gunumde degil her gunumdesin. Annem olman dunyadaki en buyuk sansim,iyiki varsin.seni cok seviyorum annem.
♥ sen hayatimin kutup yildizi oldun. Nereye gidersem gideyim isiginin aldtinda sevginle uyudum. Dogru yolu buldum.seni seviyorum anne.
♥ bu dunyadaki en guvenli siginagim senin kucagin.benim annem olman bu dunyadaki en buyuk sansim. Seni seviyorum annem.
♥ annecigim seni ben ciceklerden yemisten ve klasik dortluklerde anlatildigindan daha cok fazla severim,seni cook severim.
annelerimiz icin sms sozler
Geyik0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- annelerimiz icin sms sozler