Harika Guzel Zaman Tuneli sozleri, zaman tuneline yazılabilecek guzel sozler ve laflar

Bundan bir kac ay oncesine kadar zaman tuneli diye birşey yoktu. Daha doğrusu vardı ama ben gecmemiştim. Şimdi bakıyorum da hoşuma gidiyor. Yani gitmezse ne olacak dimi meleklerim geriye donuş nasıl olsa yok mecburen kullanıyoruz

Şimdi zaman tunellerinde paylaşmak uzere kullanabileceğiniz ve sizden de guzel sozler beklediğimiz ve paylaşım istediğimiz lafları yazacağız. Facebook Zaman Tuneline Yazılacak Sozler

Zaman Tuneli Sozleri

Eskiden mendiller aşıkların goz yaşları ile ıslanırdı şimdi ise gercek aşık kalmadığı icin fabrikadan ıslak cıkıyor.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gulmuş deliye ben neden delirdim diye..

Sen gidersen bu hayattan, atarım kendi mi cekyattan

En Buyuk Hatam Yuzume Gulen Herkesi Kendim Gibi Sanmamdı.

Sabahları daha cok severdim, eğer daha gec başlasaydı.

Hic yoktu ortak noktamız ve hic kesişemedik aynı noktada.

Suskunluğumdan gelir bu icimdeki fırtınalar.

Varsın Boş Kalsın Gonul Evim Vermem Kiraya! Alan Temelli Alsın, Yok Oyle 3-5 Aya!

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır.

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar.

Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin.

Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz.

Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayım.

Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.

Bu laflara eklemek istediğiniz anlamlı ve kaydadeğer guzellikteki sozleri sizlerden paylaşmanızı rica ediyoruz. Hadi bakalım paylaşın kızlar ,