Dying Light 2 oynamadan once Dying Light 1 oynamak istiyor ve grafiklerini beğenmiyorsanız ReShade ile grafiklerin kalitesini bayağı bir arttırabilirsiniz. Ben ilk Watch Dogs 2'de uyguladım ReShade uygulamasını ve oyunu GTA VI'ya cevirdim adeta. Şu an sildiğim icin fotoğrafları yok ama ReShade ile oyunların goruntu kalitesini aşırı şekilde arttırabiliyorsunuz. Witcher 2'de bile denedim ve oyunu aşırı guzelleştirdi. Şu an Bannerlord'da deniyorum ve onda da aşırı guzelleştirdi kaliteyi. Once sonra diye koyuyorum karşılaştırma yapmak isterseniz diye eğer. Kendiniz karar verin. Benim acımdan ben şahsen renksiz şeyleri sevmiyorum oyunların renkli renkli olmasını seviyorum ve Dying Light 1 o acıdan biraz kotu gelmişti ve test edeyim dedim. Sonuc bu.
Goruş mesafesini biraz kısıp ayarlarla biraz oynayarak daha iyi FPS alabilirsiniz. RAM kullanımının duşuk olmasının sebebi Memory Cleaner adında RAM kullanımı yukselince temizleyen bir uygulama kullanıyorum ara sıra durma olduğu icin 6 GB RAM ile.