Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yureğim yastığın olsun iyi uyu birtanem.
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur.
Bir gun dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen guneşi getiririm sana, eğer gonlun bir sevgi ararsa kalbimi sokup getiririm sana
Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an hicbir şey seni sevmek gibi değil...
Yapraklar sararıp dokulurken yere, yaşlıgozlerini cevirip goklere, her gun istemem yılda bir kere, adımıanmayısakın unutma!
Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen?Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi soyleyebildiğim...
Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, aşkın icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni cok sevmeye devam edeceğim.
Gozleri uzaklıklar değil, bazen de goze alamadığımız yakınlıklar acıtır.
Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın...
Yeryuzunde biten her aşk icin gokyuzunde bir melek ağlar
Sen guneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin...
Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil!
Bu gece ruyama gir gizlice, beni sımsıkısar op kokla iyice, son kez isyanlar savur, kufret guzelce ve sonra cek git kahrolası hayatımdan sinsice!..
Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin
Yarınlar hep guzel olacak derler, oysa bugunlerde dunlerin yarınıdeğil mi?
Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim...
Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerceğe, olumden olumsuzluğe goturduğun icin teşekkurler... Seni seviyorum
Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, guneşimsin... Bil ki cok ozlendin...
Bir erkekle mutlu olmak icin onu cokca anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak icinse onu cokca sevip, anlamaya hic calışmamak gerekir.
Bir gun sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim duşuneyim diye, ertesi gun gordum onu bir başkasıile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye.
Arzular goz acıp kapayıncaya kadar gecer biter. Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi. Ne kadar kotu şey yaşamış olsak da tum bildiklerimi icimde yaşayan sana ayırdım. Emin ol ki kendimi yuceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gozunde değer kazanmak ve daha mutlu etmek icindir. Seni seviyorum
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim icin ve ozellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan.. Kalbim hep seninle...
insanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.
Unuturum desem de inanma sakın, omrumce kalbimden silinmez adın. Bir sızıicimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni.
Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev... Bir yıl değil on yıl değil bin yıl mesut olurum.
Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi...
Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi... Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi... Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi...
Sevgililer opuşurken neden gozlerini kapatırlar bilir misin? cunku gozleriyle değil de kalpleriyle gormek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim cunku seni cok seviyorum.
Gozleriyle gozlerine goz koyanın, gozlerimle gozlerini oyarım. Gozlerini gozlerden sakın, gozlerin gozlerime lazım.
Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana!..
Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığıo sıcaklığıkoymayıbaşardığın icin..
guzel sozlere devam
Geyik0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- guzel sozlere devam