Forum uzerinde hesabımı yeni oluşturdum ve uzun zamandır aklımda olan rehber konusunu acmaya karar verdim.
Hatam olursa kusura bakmayın.
bir takım bilgi falan fistan şeyler
Oncelikle oyuna yeni başlayanların en cok sorduğu ve merak ettiği şey "nasıl para kazanırım?" sorusudur.
Bounty Hunter mesleği bu soruya cevap niteliğindedir.
Oncelikle şunu unutmayın ki Bounty Hunter mesleği en cok para veren meslek değildir.
Eğer ki butceniz varsa oyuna başladığınızda 30 lira civarı para odeyerek 25 altın almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bounty Hunter mesleğinin amacı ne?
Vahşi batının suclularını yakalayarak şerif departmanına getirip başına konmuş odul miktarını elde ettiğimiz ekşınlı mekşınlı bir iş.
Bounty Hunter nasıl acılır?
Oncelikle haritada bulunan herhangi bir Bounty Board gidin.
Ardından erişim sağlayın.
Burada gorduklerimiz herhangi bir altın odemeden yapabileceğiniz Bountyler.
15 Altın odeyerek normal lisans alabilirsiniz.
30 Altın odeyerek ise prestijli lisans alabilirsiniz. (daha fazla şey kazandırıyor ayrıca bounty levelinizi daha fazla kasabiliyorsunuz tavsiyem bunu almanız)
Normal bountyler size cok para kazandırmazlar.
20-40 dolar arası kazandırırlar başlangıc icin nerden baksan fena değil.
Bountyleri beklettiğiniz zaman size daha cok altın ve daha cok para kazandırır.
Bounty olurse size cok cok az para verir yaptığınıza değmez.
Adamı almak icin lasso kullanmanız gerekiyor.
Bounty Hunter rolunu actıktan sonra hem daha kolay level kasabileceksiniz hem de bounty leveliniz ilerledikce oyun icerisinde yeni kıyafetler, yeni yetenekler gibi bir cok şey acılmaya başlayacak.
Paranız arttıkca ve level kastıkca belirli bir levelde Bounty Wagon satın alabileceksiniz.
Bounty Wagon ile cok daha kolay bir şekilde sucluları alabilir ve goturebilirsiniz.
ayrıca rehber videoları cekmeye başladım onlara da goz atabilirsiniz.
https://www.youtube.com/channel/UCDeMwQJ3imeX0od7VRNUlIg
KONU UZERİNDE HATA YAPTIYSAM KUSURA BAKMAYIN TUM SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM.
Dosya Ekleri