2014 oğretmenler gunu sozleri, oğretmenler gunu sms sozler, oğretmenler gunu sozleri

"Bana bir harf oğretenin kırk yıl kolesi olurum" demiş H.z Ali... Eğitimin ve oğrenmenin ne kadar onemli olduğunu bu sozle bir kez daha anlamış bulunuyoruz. Eğitime ışık veren oğretmenlerin oncelikle 24 Kasım oğretmenler gununu Melekler Mekanı.Com olarak kutlar ve hemen ardından gunun anlam ve onemini vurgulayan oğretmenler gunu sms sozlerini sizler icin paylaşıyoruz.

Oğrencilerine okuma isteği aşılamayan bir oğretmen havada soğuk demir dovuyor demektir.

Cocuklarımızın yetişmesınde buyuk rol oynayan, her turlu fedakÂrlığı gosteren sızlere cok borcluyuz. Oğretmenler gununuz kutlu olsun.

Oğretmenlere o kadar şey borcluyuz ki bunu asla ve asla kimse odeyememez.cunku onlar bizi bu yaşa kadar getirdiler.butun oğretmenler oğretmenler gununuz kutlu olsun

Oğretmen olmak emek ister…En onemlisi cahilliği yenip zafere ulaşmayı ister….Ona sevgi verip geri odemeyi ister!!

Bana bir harf oğretenin kırk yıl kolesi olurum derler. Ben sizin kırk yıl değil olunceye kadar koleniz olurum oğretmenim.

Senin sana rağmen bir yuzun var herkesin ilk aşkına benzeyen baktıkca buyuyen sen benim hayatımın en buyuk parcasısın oğretmenim

Ogretmenler, altın kanatlı kelebeklerdır. Cıceklerın arasından hıc yorulmadan, devamlı ucarlar. Cıceklerıne toz kondurmamaya calışırlar.

Ogretmen, bır bahcıvandır. En guzel gullerı o yetiştirir. Hic yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahcesındekı gullere su verır ve onların bakımını tıtızlıkle yapar.

Sen gullere ozenme guller sana ozensin sıkma o tatlı canını be gulum sen gullerden de guzelsin canımdan cok sevdiğim iki oğretmenime

O sımsıcak sevgin her şeye değer oğretmenim hele o şefkatli bakışların icimi ısıtır oğretmenim sensin benim en iyi oğretmenim

Tum oğretmenlerin oğretmenler gunu kutlu olsun bize bu bilgileri veren bizi bu gunlere getiren tum oğretmenlerin oğretmenler gunu kutlu olsun hic bir zaman unutmayalım ki oğretmenlik en kutsal meslektir
Genişletmek icin tıkla ...