Merhaba arkadaşlar. Bir bilgilendirme yazısı yazmak icin actım bu konuyu. Sizinde benim duştuğum hataya duşmenizi istemiyorum. Gecen gunlerde Saint Row The Third oyununda yuksek indirim vardı. Oyunu daha once arkadaşımın konsolunda oynamıştım. Bu yuzden hic huyum olmasa da fazla araştırmadan oyunu satın aldım. Maalesef oyunda ciddi optimizasyon sorunları var. Ben oyunun aldıktan sonra bu sorunlardan haberdar oldum.

Sorunun benim sistemimden kaynaklanmadığını kesin olarak anlamak icin guclu bir sistemi olan arkadaşımdan oyunu denemesini rica ettim. Kendisinin sisteminde AMD R9 290x OC ekran kartı var. (Diğer bileşenleri de aynı seviyede fakat referans icin ekran kartı modeli yeterli olur sanırım.) Maalesef aynı sorunu kendisi de yaşadı. İnternet uzerinden duzinelerce yabancı siteden konuyu araştırdım ve yapılabilecek tek şeyin, ayarların tamamını kısıp bol bol lag icinde kasa kasa oynamak olduğunu gordum.

Bu sıkıntıyı yaşadığım icin sizlerde yaşamayın diye buradan bildirmek istedim. Bir oyun almadan once kılı kırk yaran birisi olarak nasıl oldu da bu hataya duştum hala bilmiyorum. Hepinize iyi oyunlar diliyorum.
Not: Arkadaşlar bahsettiğim sorunlar sadece bana ait değil. Saints Row The Third' u PC platformunda oynayan oyuncuların neredeyse hepsinin maruz kaldığı sorunlar.

Bu yuzden; benim bilgisayarımda cok iyi calışıyor ya da senin pc sorunluymuş gibi yorumlar atmazsanız sevinirim.