komik sms 2011 komik smsler 2011 sms mesajları mesajlar
Hey Garson; Bana Kalbim Kadar Yanık Bir Doner, Duşuncelerim Kadar Karışık Bir Salata, Ve Acılarım Kadar Koyu Bir Kahve Getir...Ask sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur...Sabah kahvaltı edemiyorum cunku seni duşunuyorum. Oğlen yemek yiyemiyorum cunku seni duşunuyorum. Akşam yemek yiyemiyorum cunku seni duşunuyorum. Gece uyuyamıyorum cunku acımmmm!Bu mesajı 5 arkadaşına yolla.. Eğer bu sms zincirini kırarsan hayat boyu aşk hayatın kotu gidecek. Eğer zinciri devam ettirirsen 22 gun icinde gercek sevgiye kavuşacaksın.
( alıntıdır)
Seni Kofteden,kunefeden,iskenderden,mikasa Futbol Topundan Cok Daha Fazla Seviyorum...Hey Garson; Bana Kalbim Kadar Yanık Bir Doner, Duşuncelerim Kadar Karışık Bir Salata, Ve Acılarım Kadar Koyu Bir Kahve Getir.Ben baglamayi orhan'dan, aglamayi ferdi'den isyani muslum'den ve asklarin yuzkarasini ise SENDEN ogrendim be..!Bana aşkımızın noktalanacağını soyleme cunku sana bir suru virgul getiririm.Mesajlarim gecikir belkide hic gelmez, sarjim bitti, cagrilarima cevep gelmez, parmaklarim koptu sana msj yazmaktan, askimi anlatmaya konturler yetmezAşkımı ona verdim saklasın diye aptal buzdolabına koymuş kokmasın diye...Kimine Ev Cıktı -alo-dan.Kimine Araba Cıktı -omodan.Kimine Para Cıktı-totodan.Bizede Ayrılık Cıktı -piyango-dan...Atı sevdim Cifte Attı, Gulu Sevdim Diken Battı, Kız Seni Sevdim Burnun Kalktı.Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim markBoynuma surterek goguslerinin arasindan asagiya kalcamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum cikan slak sesi bana guven veriyordu EMNİYET KEMERİNİ SEN DE TAK !Ogretmenin vurdugu yerde gul biter. Hic morarmıs gul olur mu!