06.05.2022 tarihinde 143,50 TL'lik alışveriş yapmak istedim satın alım gercekleşti banka uzerinden ama Steam uzerinden aldığım şey gelmedi ve para iadesi de yapılmadı tarafıma tekrardan ne para Steam cuzdanımda ne satın alma gercekleşti ne de bana iade edildi yardımcı olur musunuz CS:GO Prime upragade başarılı oldu satın alımı diğer CS:GO oyun ici satın alımı da satın ala basmama rağmen bir şey olmadı ekran dondu dondu daha sonra olmayınca iptale bastım tekrar denedim sonra iptal ettim ne iptal etme işlemi onaylandı ne para Steam hesabıma gecti ne de kredi kartıma iade gercekleşti param boşu boşuna yandı ne yapabilirim arkadaşlar yardım eder misiniz bankam uzerinden satın alım gercekleşmiş Steam destek diyor bankanız ile goruşun banka satın alım gercekleşti provizyon kodu falan verdi Steam bugun bir baktım destek talebimi sonlandırmış hesap ve Steam yeni acıldı bu arada arkadaşlar param iade edilir mi yanar mı ne olur ve boyle de bir hata aldım doğrula diyorum ama hicbir şey yapmıyor bu hatayı veriyor.

Dosya Ekleri hata.PNG 204,1 KB · Goruntuleme: 18

hata.PNG 204,1 KB · Goruntuleme: 18