8 Mart kadınlar gunun de eşinize en anlamlı ve romantik sozlerden oluşan mutlama mesajları arıyanlar icin sizlere 2014 yepyeni kadınlar gunu sozlerini paylaşıyoruz.
Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mukemmelini verirmiş ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi kadınlar gunun kutlu olsun iyi ki benimlesin aşkım seni cok seviyorum…
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı, sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyi ki varsın kadınlar gunun kutlu olsun birtanem.
Bugun benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi secen insanı kutIamam gerek. Bana oIan aşkın ve sabrın icin teşekkurIer. Hayatımda sen oIduğun icin cok şansIıyım.Kadınlar gunun kutlu olsun karıcığım
Sen omrumde olmadığına inandığım değerlere Rastladığımsın.. Sen… Bulduğuma hala inanamadığımsın… Sen gulucuklere herkesten fazla Layık olduğuna inandığımsın Doğum Gunun Kutlu Olsun Sevgilim.
Sen hayata ne verirsen hayat sana daha mukemmelini verirmiş.. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyiki varsın iyiki benimlesin Herşeyim Seni cok seviyorum.. Canım...Kadınlar gunun kutlu olsun..
Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. İyi ki varsın ve iyi ki varsın..
Bugun seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes icin cok onemli. Kadınlar gununde ve her zaman her şeyin en mukemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.
Sana hissettiklerimi anlatabilmem icin kelimeler yetersiz. Sen benim aşkımsın, mutlu yıllar!
Sen benim gun ışığımsın. Kadınlar Gunun Kutlu Olsun Aşkım.
Seni tahmin edeceğin kadar deyiI,tahammuI edemeyeceyin kadar cok…seviyorum.Sana ”Eşim” diye biIdiğim icin cok şanslıyım kadınlar gunun kutlu olsun aşkım..
Genişletmek icin tıkla ...