2014 en guzel kurban bayramı mesajları,en anlamlı kurban bayramı mesajları,2014 en kısa kurban bayramı mesajları,2014 cep telefonlarınız icin kurban bayramı mesajları,sevgiliye kurban bayramı mesajları,

En guzel Kurban Bayramı mesajları,Şimdi yanınızda olmayan dost ve akrabalarınızın bayramlarını kutlama zamanı, internetten en guzel bayram mesajlarını arayan ziyaretcilerimiz icin 2014'un en cok sevilen kısa ve anlamlı Kurban bayramı mesajlarını sizlere sunuyoruz.

İŞTE EN GUZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Dua Kapılarının Ardına Kadar Acık, bela Ve Kotuluklerin Arındırıldığı Bu Guzel Gunde Bayramınızı Tum Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu gecirmeniz Dileğiyle Mubarek Kurban Bayramınızı Kutlarım.

Yureğine damla damla umut, gunlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yuzun ve gulun hic solmasın. Bayramın kutlu olsun..

Cılgınca Esen Ruzgar, Kavurucu Guneşli terleten gunler, Yıldızlarla Dolu Bir Dunyadır Bayramlar, Kurban Bayramınız Mubarek olsun her şey istediğiniz Gibi Olsun inşallah..

Mubarek Kurban Bayramı Sana ve Ailene Bol Mutluluk Bol Huzur Ve Refah bir Hayat Getirsin, Bu Bayramın Guzelliğini ve Bereketini Evine Getirsin Kalbine İman Nefesine guc versin. Kurban Bayramınız Mubarek Olsun...

Bugun Dualarınızı her zamankinden Daha Cok yapın, Koruyucu Meleklerini Avuclarınızın icine cicekler Doksun, Kalplerinize Bedeninize ilham versin, Bayramları En hayırlı şekilde gecirmeyi Nasip Etsin Bizlere, Kurban bayramınızı Kutlarım Efendim..

Mutluluk, Huzur, Hayırlarla Dolu Bugunden Daha Guzel yarınlar Diliyorum Mubarek Kurban Bayramınızı Kutluyorum.

Bizi yaratan ALLAH a şukurler Olsun, Butun Muslumanlara Hayırlı Olsun, Kurban Bayramınız Mubarek Olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gozlerimiz ışık Dolsun Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En guzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Kurban Bayaramınız Mubarek Olsun.

Benim omrumde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yuzdurduğum, benim omrumde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı gecince uzulduğum. Bayramınız mubarek olsun!

Yazın Zaman icinde eski Kurban Sofralarında Yeniden goruşmek dileği iLe 11 Ayın Sultanı Kurban Ayınızın Size guzellikler ve Bereketler getirmesini ve Bayramda Mutluluklar icinde Yoğunlaşmanızı Diliyorum.

Bugun Bayram! Mubarek Kurban Bayramı. Tum inananlar birbirlerine daha cok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin.

Tum insanlar neşe ve mutluluk denizinde yuzsun. Bugun sevinc gunu, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım.

Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yuce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.

Dualarım Sizinle Birdahaki Kurban Bayramında Guzel Anılara imza Atmak dileği iLe Kurban Bayramınız Hayırlı Olsun.

Guzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir oncekinden daha guzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Buyuklerimizin ellerinden kucuklerimizin gozlerinden opuyoruz.

Meleklere her zaman sizinle olsun bu mubarek ayda mubarek bayramınız Hayırlı Olsun Kurban bayramınız Kutlu Olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar gecirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mubarek Kurban Bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Gonuller bir Olsun Bu mubarek Ayda Duşuncelerimiz Hem fikir olsun ALLAH ın yolunda, Hayırlara vesile Olsun Bu Mutlu Gun Tum Muslumanlara razaman Bayramınız Mubarek Olsun Canım Dostlarıma.

Bugun sevinc gunu, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yuce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Gulerek bitti Mubarek Kurban Ayı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mubarek Kurban Bayramında herkes Mutlu Olur inşallah..

En guzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en guzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mubarek Kurban bayramınızı kutlarız.

Kurban Bayramınızın da boyle bir neşeyle gelmesi ve tum ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Bayramlar o kadar buyuludur ki, gelişi butun bir yıl beklenir ve gidişindekikeder de ancak boyle bir ikinci geliş umidiyle hafifler; tasa iken sevinc olur, huzun iken beklenen bir neşeye donuşur. Kurban Bayramınızın da boyle bir neşeyle gelmesi ve tum ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar

Evinize Gul Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramda da Ellerimiz her zamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Kurban bayramınızı Kutlarım

Mubarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı gunde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Hayırlı Dualarım Tum Muslumanlara Bu Guzel Ayda Bitti Sonunda, gelecek Kurban Ayın’da da Sizleri Gormekten mutluluk duyarım her seferinde Bayramınız Mubarek Olsun.

Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gozlerinizde Umut Etrafınızda Sevgi olsun Kurban Bayramınız Mubarek Olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yuce Allah'a sonsuz şukurler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tum insanlık icin hayırlara vesile olsun

Kurban Bayramınızın da boyle bir neşeyle gelmesi ve tum ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Yureğine damla damla umut, gunlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yuzun ve gulun hic solmasın. Bayramın kutlu olsun..

Cılgınca Esen Ruzgar, Kavurucu Guneşli terleten gunler, Yıldızlarla Dolu Bir Dunyadır Bayramlar, Kurban Bayramınız Mubarek olsun her şey istediğiniz Gibi Olsun inşallah.

Mubarek Kurban Bayramı Sana ve Ailene Bol Mutluluk Bol Huzur Ve Refah bir Hayat Getirsin, Bu Bayramın Guzelliğini ve Bereketini Evine Getirsin Kalbine İman Nefesine guc versin. Kurban Bayramınız Mubarek Olsun..

Bugun Dualarınızı her zamankinden Daha Cok yapın, Koruyucu Meleklerini Avuclarınızın icine cicekler Doksun, Kalplerinize Bedeninize ilham versin, Bayramları En hayırlı şekilde gecirmeyi Nasip Etsin Bizlere, Kurban bayramınızı Kutlarım Efendim.

Sevinc Ve Huzur Dolu Bir umutla Geldi Kurban Bayramı, Bu Guzel Ayın Mubarek Bayramı Bizlere Mutluluk, Huzur, Guzellikler Nasip Etsin, Butun muslumanlara Hayırlı Kurban Bayramı Diliyorum.

Mutluluk, Huzur, Hayırlarla Dolu Bugunden Daha Guzel yarınlar Diliyorum Mubarek Kurban Bayramınızı Kutluyorum.

Bizi yaratan ALLAH a şukurler Olsun, Butun Muslumanlara Hayırlı Olsun, Kurban Bayramınız Mubarek Olsun.

Kalplerde Sevgi Olsun Gozlerimiz ışık Dolsun Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En guzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Kurban Bayaramınız Mubarek Olsun.

Benim omrumde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yuzdurduğum, benim omrumde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı gecince uzulduğum. Bayramınız mubarek olsun!