Sosyal paylaşım ağı Facebook da en ebğenilen ve en cok paylaşılan komik sozleri sizler icin bir araya getirdik. Eğer yuzunuz de bir tebessum yaratabilirsek ne mutlu bize

Hani dilimizin ucuna gelipte soyleyemediklerimiz var ya; Allah o cumlelerin yolunu acık etsin!
Kızlar kendisiyle ilgilenmeyen erkeklerden hoşlanıyor diye, 3 yıldır hoşlandığım kıza merhaba bile demiyorum. Umarım mesajı almıştır.
Bankamatikten para cekince sayan vatandaş; para eksik cıksa ne yapacaksın cok merak ediyorum.
Tvde heyecanlı bişey olduğu zaman nefesler tutuldu deniyor. Kim bu nefesinı tutan beyinsiz anlamıyorum.
Merdivenlerden duştuğumu goren ve buna rağmen duştun mu diye soran mal. Yok, duşmedim. Benim iniş tarzım boyle..
Babaanne, sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı? Babannem; Yok yavrum bizim zamanımızda gaz lambası vardı..
Cennet annelerin ayakları altındadır..! Demek ki annem Seni ayağımın altına alırım! derken hep iyiliğimi duşunuyormuş.
12 yaşındaki yeğenim face durumuna hala bıraktığın yerdeyim yazmış. Hemen ablamı aradım, nerede bıraktın bu cocuğu diye kızdım.
Dışarı zili calınca koşa koşa cıkan! İceri zili calınca duymamazlıktan gelen oğrencileriz biz! Baba, dunyanın en iyi cocuğuna sahip olmak nasıl bir duygu Ben nerden bileyim, git babaannene sor dedi..
Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım var.
100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne duşunduğunu sorduk, 10 populer hayvan turu oğrendik. başı yine okuz cekiyor!
Bende bilirdim takdir,teşekkur almayı . Maksat ağaclar kesilmesin
Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda ceyrek altın mı takalım?
Bugun turkcell mesaj atmadı kesin başka birisi var
Erkeklerin romantizmi ;opene kadar...Macoluğu; nikaha kadar.. Kılıbıklığı;olene kadar.
Elektriği edison buldu ama parasını babam oduyor.
İlerde birgun gemim olursa adını rahatlık koyacam. Bi aksilik olurda batarsa rahatLık battı desinler
YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR değil, her OKUZİ bağliyamam..!
Kadınların cantasından herhangi birşey cıkarırken yaptığı arkeolojik kazı calışmasına HAYRANImmm..
Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız..
Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi turlu oğrenemedim iyi mi. Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, yine cicek abbas yine cicek abbas
5 yaşındaki Trabzonlu bir cocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat ; "hem vuruysin hem ağlama diysin.."
Biz Turkler kimoo? sorusuna verilen standart "been" cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.
kadınlar icin yuzyılın buluşu ne ipad ne iphone 3D TV filan değil. Tayt bence.. Tayt olmasaydı ne giyecektiniz cok merak ediyorum.
Kacak kazı yaparken yakalanan Tokatlı dan mukemmel ifade;
-Ferhat dağları delerken aşk,biz delince suc oluyor herii..
-ashqıM On DoRt shub@tt@ NaaphaLmm?
+ turkce calışalım.
+Duştun mu evladım ?
-Yok asfaltla fantazi yapıyorum hocam...
Kırmızı ışıkta gecen bayana polis bağırır ;
- Hop bayan nereye ?
+ Eltime gidiyorum , kocamın haberi var sanane be .