Fiyatlar bir hayli artmış durumda ve benim de bir klavyeye ihtiyacım var. Butcem maksimum 450TL falan birkac klavye buldum nasıldır bilmiyorum bilgisi olanlar varsa yazabilir başka bir alternatifleri olan varsa da yazabilirler.

Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik Anahtar: 104 anahtar Golgelenme onleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numara
www.teknobiyotik.com

Rampage Everest Kb-gx8 Redcore Usb 9 Renk Led Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage Everest Kb-gx8 Redcore Usb 9 Renk Led Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

MSI Vigor GK20 TR Q RGB Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com

Benim bulabildiklerim bunlar onerisi veya başka bir klavye olan varsa yazarsa cok memnun olurum.