Ne kadar tatlı bir herif olduğunuzu kanıtlayabilmek icin her turlu illegal faaliyette boy gosterin.
Evinizdeki değişikliklerin yeterli olmadığı durumlarda hemen taktik değiştirin. Gunluk cevrenize bakarak size bu konuda yardımcı olacak \"kurbanları\" belirleyin ve en kısa zamanda harekete gecin.
Hatunun geldiği gun kapınızı calıp sizi her perşembe mahallenin katıldığı halı saha macına cağırmaları icin komşu cocuklarına ruşvet verin.
Bir arkadaşınızı ayarlayıp hatunla tam iş uzerindeyken telefon etmesini sağlayın. Telefonu acarak \"Hayır anneciğim, şimdi gelemeyeceğim, arkadaşım (hatunun adı) burada ve biz yemek yiyoruz\" deyin. Boylece o an artık ailenizin onu arkadaş olarak gorduğu ve ona karşı sempati duyduğu hissini verin.
Yan komşunuz yaşlı bir teyze olsun. Onunla eve geldiğiniz gece teyze kapısını aralayarak \"İyi akşamlar Kemal bey oğlum. Sabah o kadar acelen vardı ki bana kalp ilaclarımı aldığın icin sana teşekkur edemedim \" desin. Siz de buna \"hic onemli değil Hatice hanım teyze, benim icin bir zevkti\" diye cevap verin. Dikkat : Yaşlı teyzeler repliklerini cocuklardan daha cabuk unuturlar ve iyiliklerinin karşılığını odemekte (bir ay boyunca kalp ilaclarını almak gibi) zorlanabilirsiniz.
beyaz yalanlar
Geyik0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- beyaz yalanlar