damardan kısa sozler damar sozler damar hasret sozleri damara bağlayan mekanı
Varmı daha ağır yuk, hasreti cekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da guzel seni ozlemek kadar.

» Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

» Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki guluşe, akan gozyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Cunku benim icin cok ozelsin aşkım..

» Hasret kapımda nobetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gozlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına opsem doyasıya koklasam..

» Geceleri uzaklara cığlık olur sesim, denizden cıkan yosun kokusundan keskin sana ozlemim, bu sabah sırf senin icin aralandı gozlerim, gunaydın benim Her$eyim..

» Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

» DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a Kapı*** BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BuyuK uMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!
.