Haziran ayının ucuncu haftasının pazar gunu kutlanan babalar gunu icin birbirinden anlamlı en guzel babalar gunune ozel sozleri sizler icin bu yazımız da paylaşıyoruz.

Sen olmadan ben asla varolamam baba. Seni seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun canım babam.

Aslan babam, babalar gunun kutlu olsun…

Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam. Babalar gunun kutlu olsun…

Kalbi sevgi dolu, sevecen, comert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tumunu taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim icin dunyadaki en ozel erkek! Babalar gunun kutlu olsun canım babacım…

Koklanacak gul, acılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gozlerinden esaret aldığım gunleri hep yaşamak isterim.

Kollarından daha huzurlu, daha guvenli, yureğinden daha sıcak ulke yokmuş babacım. Babalar gunun kutlu olsun.

Bizim bugunlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hicbir zaman odeyemeyeceğimiz babamızın babalar gunu kutlu olsun…

Sen dunyanın en iyi babasısın. Seni cok seviyorum canım babam. Babalar gunun kutlu olsun babacım.

Bana ucabileceğim kanatlar verdiğin icin teşekkurler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın. Benim icin ne kadar paha bicilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum. Babalar gunun kutlu olsun.

Sen guclu bir cınar gibisin… Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim… Cunku bana hep guc veriyorsun… Babalar gunun kutlu olsun…

Bana guc verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu butun bunlar icin sana teşekkur edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Teşekkur ederim baba. Seni cok seviyorum.

Uzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var. Seni cok ama cok seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun.

Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar gunun kutlu olsun!

Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gun sadece senin… Babalar gunun kutlu olsun.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum icin ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacım.

Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını sondurur. “Hz. Muhammed (s.a.v)”

Babam olduğun icin mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın… Babalar gunun kutlu olsun babacım.

Sensiz bir babalar gunu geciriyorum ve inan bana, kendimi cok yalnız hissediyor, cok uzuluyor ve cok uşuyorum… Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın. Babalar gunun kutlu olsun baba.

Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir gunumde değil her gunumdesin. Babalar gunun kutlu olsun.

Babalar gunun kutlu olsun dunyanın en iyi babası…

Benzemez hicbir şeye bu sevgi. Ne şiir yeter anlatmaya, ne yurek yeter bunu sığdırmaya. Babalar gunun kutlu olsun babam…

Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle…

Huzur ve dert ortağım babalar gunun kutlu olsun.

Canım babam! Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve guven verdi. Seni seviyorum baba…

Ailemin reisi, buyuk aşkım. Babalar gunun kutlu olsun.

Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden operim sevgiler.

Bugun başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar gunun kutlu olsun.

Biricik babama sevgilerimle!… Babalar gunun kutlu olsun.

Her zaman yanımda olduğun icin teşekkur ederim sevgili babam…

Canım babam!… Seni cok seviyorum. Babalar gunun kutlu olsun babacım.

Evimizin guneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle… Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin. Babalar gunun kutlu olsun bir tanecik babacık.

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hic bırakmamışsın. Babalar gunun kutlu olsun…

Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni hergun daha cok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim herşeyimizsin. Babalar gunun kutlu olsun. Ailen.

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman uzerimde hissettiğim dun de bugun de yarın da hep yureğim kadar yakınımda olan babacığım seni cok seviyorum.

Atesın yaktıgından, gunesın hareket ettıgınden, gercegın bır yalan oldugundan kuskulan fakat benım senı sevdıgımden asla kuskulanma babacıgım, babalar gunun kutlu olsun.

Koklanacak gul acılacak gonca yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgılı babam ıklımınden tasasızlık sevgınden cesaret ve gozlerınden esaret aldığım gunlerı hep yaşamak ıstıyorum.

Gelıncıklerın en sadesıne papatyaların en guzel kokanına gullerın en guler yuzlusune babaların en sevgılısıne babalar gununuzu bır kez daha kutluyorum.

Dunyadakı cıceklerın en guzelı guldur gullerın en guzelı ıse sen gunun kutlu olsun babacığım.

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgısını her zaman uzerımde hıssettığım dun de bugun de yarın da hep yureğım kadar yakınımda olan babacığım senı cok sevıyorum.

Sen allaha dılenen dılek goklere uzanan ellerımsın sen gozumden suzulen yaş duşuncem hasretımsın. Sen anlatmak ısteyıpte anlatamadığım, kelımelerle ıfade edemedığım bırıcık babamsın.

Cok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gununu kutlarım. .

Sen gullere ozenme guller sana ozensin. Uzme tatlı canını sen gullerden guzelsin. Ozgurluk kadar ozel guller kadar guzelsin. BENİM GUZEL BABACIĞIM

Uzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gulunun bilmeni istediği bir şey var. SENİ COK SEVİYORUM CANIM BABACIĞIM.

Babacığım seni cok seviyorum. İyi ki varsın,iyi ki yanımdasın,iyi ki babamsın. Babalar gunun kutlu olsun…

Uzerime sabır tohumları ekip sevgiyle suladığun gulunun bilmeni istediği bir şey var. Seni Cok Seviyorum. .

Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman uzerimde hissettiğim dun de bugun de yarın da hep yureğim kadar yakınımda olan babacığım. Seni Cok Seviyorum..

Sen guclu bir cınar gibisin.. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dunyayı bile fethedebilirim.. Cunku bana hep guc verirsin.. Babalar gunun kutlu olsun…

Bana yaptığın dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanın en iyi orneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gun sadece senin..

Bir adam yaşlandığını anlar, cunku babasına benzemeye başlar. “Gabriel Garcia Marquez”

Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını sondurur. “Hz.Muhammed”

Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam. Babalar gunun kutlu olsun…

Her zaman soylemesem de biliyorum aslinda babamin onu ne kadar cok sevdigimi bildigini.. Ve ben ne kadar karisik cumleler yazsam da hepsini desifre edebilecegini.. Cunku o benim BaBaM..

Bana yaptigin dunyadaki en buyuk iyilik bana dunyanin en iyi ornegi olmandir. Babalarin en iyisi, bu gun sadece senin..

Ilk adimlarimi atarken ellerimden tutuyordun. Simdi fark ediyorum ki babacigim, ellerimi hic birakmamissin. Babalar gunun kutlu olsun..