Hic ellerin taşı bana değmez, ille bir arkadaşımın gulu yaralar beni. Kırma kalbimi ey dostum sen benim kardeşimsin.
dostluk sozleri İyi gune aldanıp dostlarım var sanırsın, Unutma! Gercek dostu, kotu gunde tanırsın..
dostluk sozleri Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parcalanmış gonul hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla guleriz biz. Canım Arkadaşım!
dostluk sozleri Dostluk iki yurek arasında akan bir nehir gibidir; gittiği yeri de temirler, geldiği yeri de.
dostluk sozleri Garip insan, hic dostu olmayandır. (Hz Ali)
dostluk sozleri Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Once tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın.
dostluk sozleri Dostluk; Unutulmayacak kadar guzel ve sadece ender insanlar yaşanacak kadar ozeldir.
dostluk sozleri Acıların bir kum tanesi kadar kucuk,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsun.Hayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsun.Dostum.
dostluk sozleri Dostlarımı azalttım, birde baktım duşmanlarım da azalmış!
dostluk sozleri Dostluk SozleriZaman gelir yollarına kar yağar,etrafını huzun bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım.
dostluk sozleri Ben elindeki değeri kaybedince bilenlerden değil, değer verdiği icin kaybedenlerdenim.
dostluk sozleri Hep zamana yenik duştuk esiri olduk anlamsız koşuşturmaların.ama bir kez adını yureğimize kazıdığımız dostlarımızı hicbir zaman unutmadık.
dostluk sozleri Dostluk para gibidir; elde ediImesi kolay, korunması zordur!
dostluk sozleri Dostluk ağlamaksa, yureğindeki acıyı paylaşmaksa, uzulduğunde sıcak bir kucaksa ve dostluk icin ateşe atılmaksa, dunya durana, can bedenden cıkana dek sevdiğimsin.
dostluk sozleri Gercek dostlar yıldızlara benzer, karanlık cokunce ilk onlar gorunur!
dostluk sozleri Kayan yer gorunce su gibi akma, menfaat uğruna dostunu satma, eğer bu dunyada huzur arasan; olur olmaz herkesi dost olur sanma.
dostluk sozleri Sen gulerken yanındakilerde guler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun icin oyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın oyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın.
dostluk sozleri İnsanların arkamdan konuşmasını izliyorum, benim kendim hakkında bilmediğim ne kadar cok şey varmış..
dostluk sozleri Sahte dost sabuna benzer; Elini yuzunu temizledikten sonra ayağını kaydırır.
dostluk sozleri Biri olmalı varlığını daima bildiğin kendini guvende hissttiğin. Biri olmalı uzulme uzulurum diyen biri olmalı hayatınızda.
dostluk sozleri İnsanlar fanidir; doğar,buyur ve olur. Fakat hatıralar ebedidir; ne olur, nede gomulur.
dostluk sozleri Yalnızlığıma değer veriyorum ben sevgili dost. Oturtuyorum onu karşıma. Susturuyorum once. Cunku benimle en cok konuşan o.
dostluk sozleri Bu zamanda az dostun olsun, daha iyi… Herkesle uzaktan hoş beş edip gecmeli, can gozunu acınca goruyor ki insan; en buyuk duşmanıymış en cok guvendiği.
dostluk sozleri Hic ellerin taşı bana değmez, ille bir arkadaşımın gulu yaralar beni.
dostluk sozleri Bir insana tamamen guvendiğinizde iki sonuctan birini elde edeceğiniz kesindir. Ya yaşam boyu dost, ya hayat boyu bir ders…
dostluk sozleri Arkadaşını severken olculu sev. Belki bir gun duşmanın olabilir. Dargın olduğun zaman da olculu ol ki bir gun arkadaş olursun. Sonra da yaptığına pişman olursun.
dostluk sozleri Kusursuz arkadaş aramak, dost edinmeyi istememek demektir. Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum canım arkadaşım.
dostluk sozleri Koca bir colde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en guzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak.
dostluk sozleri Yalnızca bizim gibi insanlar, benim gibi yaşama delicesine Âşık olanlar ve mucadelemize ve eskisinden cok daha iyi olan calışmaya Âşık olan insanlar amacı doğru olarak olduğu gibi gorunmeye başlayan ancak bizim gibi insanlar bize kalmış tek bir şans bile olsa dostlarını terk etmezler.
dostluk sozleri Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır; kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır.
dostluk sozleri Doğruların borcu arkadaşlara iyilik etmektir, kotuluk etmek değil. Dostlar aynadır o yuzden hep bana doğruları soyle, dostumun doğruları yaralamaz beni.
dostluk sozleri Arkadaş vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuş. Biz arkadaşlarımızı kır cicekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yureğimizde saklarız.
dostluk sozleri Dostlarınla oyle yaşa ki duşman olduğunda hakkında soyleyecek sozleri olmasın. Duşmanlarınla oyle yaşa ki dost olduğunda yuzun kızarmasın.
dostluk sozleri Gercek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kotusudur. İyi ki varsın ve hep yanımdasın can dostum.
dostluk sozleri Mutluluk, camurdan pastalardı Mutluluk, oyuncak Cizgifilmler tozpembe anlatırdı hayatı. Bende bu kadar ağlamazdım istediğim olmadığında bile bu denli yıpranmazdım.
dostluk sozleri İyi insanlarla arkadaş olunuz. Kotu kimseyle arkadaşlık etmektense, yalnız olmak evladır.
dostluk sozleri Arkadaşlık ağlamaksa, yureğindeki acıyı paylaşmaksa, uzulduğunde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın icin ateşe atılmaksa dunya durana dek arkadaşımsın.
dostluk sozleri Dostluk, mantar yemeği gibidir. Zehirli veya zehirsiz olup olmadığı ancak yendikten sonra belli olur.
dostluk sozleri İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur.
dostluk sozleri Gulu gulene, dikeni zalime, nefreti haine, kalbini sevene ver ki mutlu olasın. Arkadaş uğruna olmek kolaydır ama uğrunda olunecek arkadaş bulmak cok zordur. Sana tavsiye; yuzune gulen hic bir zaman dost değildir.
dostluk sozleri Dost duğunde halaya, olumde tabuta omuz verendir. Biz dostumuzun her daim yanındayız, ayrılmayız.
dostluk sozleri Yurek umutlara gebe olduğundan beri arkadaşlıklar ayrılıklara yenik duşmedi, yureğimiz darağacındayken bile olume koşup arkadaşımızı sevmeyi bildik.
dostluk sozleri Guller, laleler, butun cicekler solar. Celik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır.
dostluk sozleri Arkadaşlık ağaca benzer, kurudu mu yeşermez artık.
dostluk sozleri Hayatı yenecek kadar guclu, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inanclı, mutlu ve sevgi dolu gunler senin olsun can dostum.
dostluk sozleri Dostluk cukurda biriken yağmur suyu değil ki guneş vurunca kurusun. Bizim dostluğumuz deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri doner iyi ki varsın.
dostluk sozleri Kaybetmeyi goze alamayacak kadar az arkadaşım var.
dostluk sozleri Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını huzun bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım.
dostluk sozleri Arkadaşlık cukurda biriken yağmur suyu değil ki guneş vurunca kurusun. Bizim arkadaşlığımız deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri doner iyi ki varsın.
dostluk sozleri “Arkadaşlar, arkadaşlık diye bir şey yoktur” diye haykırdı olmekte olan bilge; “Duşmanlar, duşman diye biri yoktur” diye haykırıyorum ben, yaşayan aptal.
dostluk sozleri Arkadaş, hem iyi gorunen, hem iyi olan insandır; iyi gorunen ama iyi olmayan insan ise dost gorunur, ama dost değildir.
dostluk sozleri Bir arkadaşınız, yemiş bahcesini geziyorsa, dalgın gorunmeniz en buyuk nezakettir.
dostluk sozleri Yaşam gulmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler icindir.
dostluk sozleri Gulmek senin tutkun olsun, eğer bir gun ağlarsan, o"da sevincten olsun, bugunun dunden, yarında bugunden guzel olsun. Canım arkadaşım!
dostluk sozleri Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgecme.Ne eksik ne fazlasını ara ve seni uzenle asla uğraşma !
dostluk sozleri Arkadaşlarınla oyle yaşa ki duşman olduğunda hakkında soyleyecek sozleri olmasın. Duşmanlarınla oyle yaşa ki arkadaş olduğunda yuzun kızarmasın