♥ 2016 Yılının En Guzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun...
♥ Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, coğalan sevgilerin habercisidir. 2016 yılı da boyle olsun ama hep guzel olsun.. Nice Yıllara..
♥ Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?
♥ En kotu gunumuz hic gulmediğimiz gundur. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelerle dolu gecmesi dileğiyle mutlu yıllar..
♥ Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kacırmamak, Keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez... Ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!
♥ Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kacırmamak, keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu sefer… Ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar…
♥ 2016 yılına gireceğimiz şu gunlerde istediğiniz her şeyin gercekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gun bir onceki gunden daha guzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
♥ Sağduyu aklın kapıcısıdır. Gorevi: Kuşkulu fikirlerin iceri girmesine, ve de dışarı cıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı gunler getirmesi dileğiyle..
♥ Yaşamı seviyor musun? Oyleyse zamanı harcama, cunku yaşamın yapıldığı madde zamandır. 2016 yılının her anını dolu dolu yaşaman ve mutlu olman dileklerimle..
♥ DOSTLUK, Gunah olmayacak kadar masum Kole olmayacak kadar ozgur Unutulmayacak kadar derin ve Tek başına yaşanmayacak kadar zorsa BIRLIKTE NICE YILLARA...
♥ Rabbimiz bu yeni yılın tum İslam Âlemindeki kardeşlerimize her anını en guzel şekilde değerlendirmeyi ve her gununu razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.
♥ Her yıl biraz daha buyuyoruz, biraz daha eskiyor omur, biraz daha değişiyor her şey. Sende buyudun kocaman oldun meleğim. Ama hala daha dun gibi gozlerimin onunde ilk adımların. Seni cok seven annen. Yeni yılımız kutlu olsun guzel kızım.
♥ Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah… Butun hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.
♥ Allah"ım, sen evveli ve sonu olmayan comert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helÂl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve Muslumanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kotuluklerine karşı bize yardım et!
♥ Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergÂhından boş cevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah"a emanet olun her şey gonlunuzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun…
♥ Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara.
♥ Yeni bir yılda yuzunden gulucukler, gonlunden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.
♥ Yeni yılın tum insanlığa ve ulkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.
♥ Dun ruya yarın hayaldir. Ruyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugundur, gonlun neyin ozlemini cekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.
♥ Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, gecip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!
♥ İlk aşk başkadır derler, gercekten de oyle sevgilim. Seninle actığım gozlerimi seninle kapatabilmek dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.
♥ Yeni yılda melekler sihrini gostersin ve butun neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!
♥ Baharda gelinciklerin en guzel başlangıcları mujdelemesi gibi yeni yılda da tum guzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!
♥ Yeni yılın en guzel mujdeler, en guzel surprizlerle kapınızı calması ve yeni yılı tum dunyaya umit sacan gulucuklerle karşılamanız dileğiyle.
♥ Bulutsuz gokyuzu senin olsun demiştim; umitlerin solmasın, tukenmesin diye. Yeni yılda hic umitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle… İyi yıllar…
♥ Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın orter gecmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıc. Yeni yılınız kutlu olsun.
♥ Her yeni yıl bir başka guzel. 2016 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız guzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.
♥ Teyze anne yarısıdır derler ya sen bana anne gibi oldun. Her yıl biraz daha yaşlansan da ilk gunku gibi en yakın arkadaşım gibi genc ruhunla her zaman duygularıma eşlik ettin. Bir anne kadar yakın bir arkadaş gibi dert ortağı oldun bana.İyi ki varsın teyzeciğim. Yeni yılda da arkadaşım olman dileği ile..
♥ Duşsuz buyuk şeyler yapılamaz. 2016 yılında tum duşlerinizin gercekleşmesi dileğiyle.
♥ Hic hata yapmayan insan genellikle hicbir şey yapamaz. 2016 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar.
♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı oğrenmek bir surec, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Nice yıllar, mutlu yıllar.
♥ Gul icin dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gulu de red mi edersiniz? Yeni yıllarda gullerle dolu gunlerin dikenleri sizi duşmanları koruyan citler olsun. Mutlu Yıllar!
♥ Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tum umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.
♥ Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle gecirdiğimiz soylenir. Oysa gucumuz tum zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gucune inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.
♥ Dunyayı değiştirmek istersen yureğine inan, dostlarına guven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktır. Mutlu Yıllar!
♥ Hayatımda tanıdığım ilk erkek ilk kahramanım sen oldun. Her anıma tanık, mutluluğuma ortak oldun. Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun babacığım.
♥ En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar.
♥ Başaramadığınız zaman duş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin icin her şey bitmiş demektir. 2016 yılının ulkemiz, ailemiz ve hepimiz icin mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.
♥ Mutlu insan sevgisine ve kendine guvenendir. Sevgi butun kapıları acar. Yeni yılda sevgi dolu gunler dilerim. Mutlu yıllar.
♥ Yeni yılın sana ve tum sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.
♥ Anneciğim, sen benim hayatımda sahip olduğum en onemli değersin. En buyuk aşk sende gizli. Senin karşılıksız sevgin, benim icin yıllar yılı verdiğin mucadeleyi hic unutmadım. Yeni yıl bizim olsun. Seni cok seviyorum.
♥ Coşkun ama yorgun bir yıl daha geciyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en guzeli, aşkların en yucesini, mutlulukların en buyuğunu getirmesi dileğiyle iyi yıllar.
♥ Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu gecmesini dilerim. Her gunun bir diğerinden daha keyifli gecsin. Yeni yılın kutlu olsun.
♥ Bir yılı daha tuketmenin huznu yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.
♥ Bir yıl daha gecti. Mutluluğunun omur boyu devam etmesini, yaşantında hic bir şeyin seni uzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.
♥ Yeni yılını tum yureğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte gormeni ve gecirmeni dilerim.
♥ Dun ruya, yarın hayaldir... Ruyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugundur, gonlun neyin ozlemini cekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...
♥ Nice aşk yıllara meydan okudu nicesini silip goturdu. İnatla yıllara meydan okuduk. Bu yıla da inatla aşkımızı kazıyacağız. Seni Seviyorum sevgilim. Birlikte nice yeni yıllara.
♥ Getirdiği mutluluğun tum kotulukleri unutturacağı, başarıların tum başarısızlıkları yok edeceği guzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.
♥ Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kotusuyle bir yıl daha gecti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar…
♥ Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kacırmamak, keşke dememek icin duşlerini ikiyle carp bu kez ve onları gercekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!
♥ Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!
♥ Yelkovan akrebe meydan okurken zaman hızla gecerken geriye unutulmamış dostluklar kalır. İyi ki dostumsun. Yeni yılın kutlu olsun.
♥ Yeni yılda tum dargınlıkların bitmesi ve barış icinde yaşanması dileğimle, Mutlu Yıllar.
♥ Sevgi bestesinin tınılarını tum insanların yureğinde hissedeceği, huzunlerinizin dostluklarla silineceği, umitlerinizin hic bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte gecirmeniz dileğiyle, Mutlu Seneler.
♥ 2016 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanc getirsin. Neşe dolu bir yıl gecirin.
♥ Karayollarında değil, senin kollarında oleyim… Onca yıl gecti sevgilim, her yeni yıl bir şeyler getirdi bir şeyler goturdu bizden, ama yılların bana en buyuk getirisi her zaman sen oldun. İyi ki varsın yeni yılımız kutlu olsun!
♥ Bugun Dertleri Bir yana Bırakın, Bugun Gozyaşlarını Unutun, Bugun Daha Mutlu Yarınlar icin İnadına Hayata GulumSeyin, 2016 Yılınız Kutlu Olsun...
♥ Yaşamın kaynağı sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amac, amac bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllar!