ozur msjları
ozur msjları ozurmsjları
Benim icin cok anlamlısın oyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep. Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar duşunmen icin ağlayabilirim...
Şey.. Nasıl soylesem? Kelime bulamıyorum.. Cok zor biliyorum... Soylemeliyim artık... Şey... Dinle bak. Ben cok uzgunum olanlara. Yani ozur dilerim.
Ozur dilerim seni aramadığım icin. Ozur dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım icin... Ozur dilerim seni orada beklettiğim icin... Yaptığım her yanlış icin OZUR DİLERİM
SOZLERINDEN BELLI, KIRMISIM SENI BILMEDEN... BIR OPUCUK VERSEM, SARILSAM, OZUR DILESEM AFFEDER MISIN BENI?
Senden ozur dilemek icin bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi soylesem bana bu şansı tanır mısın?
Benim icin cok anlamlısın oyleki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep. Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sende biliyorsun ki her insan hata yapar. Senden beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, Beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar duşunmen icin ağlayabilirim.
kısa ozur msjları facebook
Geyik0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- kısa ozur msjları facebook