Ankara'nın Cankaya ilcesinde dun trafikte seyir halinde akılalmaz bir olay yaşandı. Kimliği belirsiz bir kadın surucu otomobiliyle seyir halindeyken bir anda baygınlık gecirerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun uzerine cevredeki diğer suruculer durumu fark etti. Suruculer araclarından inerek, fenalaşan surucunun yardımına koştu ancak otomobilin kapıları kilitli olduğu icin zor anlar yaşandı. Servis şoforu Serkan Kaya, acık camdan iceri sarkıp, el frenine ulaşarak aracı durdurmaya calıştı ancak başaramadı. Başka surucu de yolcu kapısından tutarak aracı durdurmaya calıştı. Yaklaşık 500 metre suruklenen otomobil, cevredekiler tarafından kapısı acılarak durduruldu. Baygınlık geciren kadın ise sağlık ekibi tarafından ilk mudahalesi yapılarak, Gazi Hastanesi'ne kaldırıldı. Surucunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Cevredekilerin trafikte suruklenen otomobili durdurma cabası ise cep telefonu kamerasıyla goruntulendi. Ankara'da trafikte baygınlık geciren kadın surucuye yardıma koştu
DHA'nın haberine gore, otomobili durduranlardan servis şoforu Kaya, "Trafikte seyir halindeydim. Bir bayan aracıyla ilk once refuje carptı, baygınlık gecirdiğini gordum cunku cok yavaş şekilde gidiyordu. Biz arac yavaş yavaş ilerleyince bir şey olduğunu anladık. Ben arabamı kenara cektim. Dortlulerimi yakarak mudahale etmek icin aracın arkasından koşmaya başladım. El frenini cekmeye, frene basmaya calıştım. Giderken de ayağım takıldı, yoruldum. Kapıya yaslanmaktan kaburgam ezildi. Diğer suruculerden de yardım istedik. Arac metrelerce gitti. Vucudumun yarısını camdan iceriye soktum; ancak elim yetişmedi. Durdurabilmek icin baya uğraştık. Uzun uğraşlar sonucunda diğer arkadaşlarla kapıyı acmayı başardık. Diğer arkadaş sonunda mudahale ederek aracı durdurdu. Kadın, arac icerisinde baygın haldeydi. Olay yerine hemen polis ve motorlu ambulans ekibi geldi. Hemen mudahale ettiler" dedi.