F.Bahce sezonun en kotu maclarından birini oynadı.
Gol pozisyonu bulamayıp ozellikle ilk yarıda Sivas'a cok pozisyon verdiler.
Bunun temel unsuru Emre ve İrfan Can'ın etkili olmayışları, Batshuayi'nin de tutuk olmasıydı.
İlk yarıda Yatabare iyi aşırtsa Sivas one gececek ve belki kaybetmeyecekti.
F.Bahce ilk yarıda alan bulamadı. İkinci yarı Batshuayi'nin sorumsuzluğu kırmızı kartı getirdi.
Daha onceden sarı kartı var, buna rağmen rakibine basıyor.
Tum F.Bahceliler 'eyvah şimdi ne yapacağız' derken imdada haklı bir penaltı yetişti.
Alioski soldan girdi, cizgi uzerinde aşil tendonuna darbeyi aldı ve Valencia F.Bahce'yi one gecirdi. F.Bahce kapanmak zorundaydı…
İyi kapandılar, top kontrolu Sivasspor'da olmasına rağmen Sivasspor 10 kişilik rakibine karşı 11'e 11 oynanırken bulduğu pozisyonları bulamadı.
Şampiyonluk icin boyle macları kazanmak cok onemli. Kotu oynuyorsunuz, ustelik rakip cok iyi kapanıp cok iyi cıkıyor
Tum bu olumsuzluklara bir de kırmızı kart eklenip 10 kişi kalıyorsunuz. Boyle bir tabloda galibiyet şampiyonluk yolunda doşenmiş cok onemli bir 3 puandır.
Hakem Huseyin Gocek'i beğenmedim. Sonuca etkili kararlarda haklı olsa da kotu yardımcı hakemleri, yanlış kartları ve yanlış faullerle geceye damgasını vurdu.
Ama F.Bahce lehine verdiği penaltı ve Batshuayi'de kırmızıda haklı. İlk yarıda Serdar Aziz'in once kafasına sonra eline carpan bir top var.
Bence penaltı değil. El doğal konumunda.
Hicbir oyuncu kafaya yukselirken esas duruşta yukselmez. Şayet Serdar'ın kolu yukarıda olsaydı, kafası ile vurduktan sonra koluna carpsa penaltı olurdu. Ama Gocek'in devam kararı doğru…
Ahmet Cakar'dan Huseyin Gocek'e eleştiri: Beğenmedim!
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ahmet Cakar'dan Huseyin Gocek'e eleştiri: Beğenmedim!