RAM 1x8 GB, 3200 MHz SSD veya HDD modeli SK hynix BC711 HFM256GD3JX013N Ekran kartı ıntel(R) Iris(R) Xe Graphics İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz
Merhaba, Valorant'ta 2-3 haftadır duşuk CPU ve duşuk GPU kullanım problemi yaşıyorum bu da oyunu etkiliyor. Aslında "her oyunda" problem oluyor. Sistem her ne kadar dahili ekran kartlı olsa da cok rahat kaldırdığı oyunlarda bile problem cıkmaya başladı. Stres testinden gecti (30 dk yaptım 2x15 dk olmak uzere, 3D grafik testi+2D, CPU, depolama ve bellek testi) SSD sağlığı vb. normal. En guncel suruculeri kullanıyorum BIOS haric onu guncelleyemiyorum disk alanın dolu diyor (SSD'deki alan olmadığını biliyorum ama nasıl cozeceğimi bilmiyorum). Windows 11 22H2 surumunu kullanıyordum temiz kurulum yaptım tekrardan Windows 11 22H2'ye duzelmedi ben de Windows 10'a dondum kullanımlar hÂl aynı. Bilgisayar ureticisi HP ile iletişime geciyorum surekli bilgisayara kendi uygulamaları uzerinden test yaptırıp sonuc istiyorlar ama kendileri bir sonuca varamıyorlar.
i5-1135G7 laptop Valorant'ta GPU kullanımı cok duşuk
Oyun Performansı0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Oyun Performansı
- i5-1135G7 laptop Valorant'ta GPU kullanımı cok duşuk