Merhaba arkadaşlar. Oncelikle laptopum bir Gaming laptop değil fakat konuyu nereye acacağımı bilemedim. Bugun ikinci el bir ASUS Vivobook S15 laptop aldım. 1-2 sorum olacaktı. MX150 ekran kartı var laptopta. Ben işlemci GPU'sunu kapatmak ve tamamen MX150 ile kullanmak istiyorum laptopu.

BIOS surumu 309 şu an. BIOS'ta kurcaladım kurcaladım yok. Graphics Settings'te de sadece 64-32m diye ayarlayabildiğim bir ayar var o kadar. Intel virtualization teknolojisi diye bir şey var onun da ne işe yaradığını bilmiyorum o mu acaba?

Ayrıca, şu an Windows 11 yuklu. Parmak izi okuyucusunu goruyorum, driverini kurabiliyorum sıkıntı cıkmadan fakat Windows hello ile kurmak istediğimde sorun yaşıyorum.

Bir başka sorunum ise myassus programıyla alakalı. Ben seviyorum boyle markaların kendi programlarını falan kullanmayı kurcalamayı. Fakat MyASUS programında hicbir ayar goremiyorum. Sadece muşteri desteği falan yazıyor. Driverini kurmam lazımmış, indirdim kurdum, hala aynı. Bu konudan da anlayan var mı acaba?

Son bir soru, aldığım laptop kozmetik olarak iyi durumda değil, bunu ne bileyim boyatma, kaplatma vesaire bir şeyler yapabilme şansımız var mı acaba?