ben yurt disinda dogup buyudum ve dolayisiyla burda okuyorum. lise 2.siniftayim. bu sene gercekten derslerime cok az calisdim. hic calismadigimda oldu. ve suan 4 tane zayifim var. hepsinden bir ay icerisinde sozlu yapicagimki onlari duzeltebileyim. yani zayif olan notlar icin sana ozel bi sozlu veriyolar . o sozlude en son sinav islediginiz konular geliyor. ve gercekten o sozlulerimin hepsini vermem lagzim yoksa sinifta kalma ihtimalim var. sizden ricam bana bi oneride bulunmaniz. gercekten aslinda cok basarili bir ogrenciyim. gittigim okul fen lisesi seviyesinde. ama bu sene olur olmaz olaylar yasadim ve bu beni cok etkiledi. simdide cezasini cekiyorum. lutfen yardim edin bana bi oneride bulunun. nasil calisabilirim nasil yapicagim . o sozlulerim haric baska sinavlarimda var. toplam 9 sinav(sozlu) bir ay icersinde. ne yapacagimi bilmiyorum . alisik oldugum bi durum olmadigi icin buraya yazmakda yarar buldum. cok uzuyorum kendimi cok strese sokuyorum korkuyorum. cunku benim icin sinifta kalmak cok buyuk bi mesele. yardimci olursaniz sevinirim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Eðitim Öðretim Genel Konular - Sorular
- Ýlkokul ve Ortaokul
- nasil bir plan yapmaliyim ?