Arkadaşlar izlenmelerim eskiden cok iyiydi. Fakat ben bir salaklık yapıp videoları sildim. Bir sure video da yuklemedim. Şu an izlenmelerim dibe vurdu. En cok izlenen video bile 1K izlenmedi. 21 video var kanalda. Eskiden 73 falandı. Ben izlenmeleri nasıl yukseltirim? Prim kasmak veya abone-izlenme dilenmek istemiyorum. Duzgun editler yapıyordum fakat şu an video fikri gelmiyor aklıma. 224 abone idim. 216'ya duştu. Abone cok onemli değil ama izlenmeler artmıyor. Benim bir arkadaşım sahte bir k-pop fan hesabı acmıştı. Birkac video caldı. 2-3 gunde 150 abone oldu. İzlenmeleri de guzeldi. Ben kendi emeğimi vermek istiyorum. Videolara etiket atıyorum, fakat yine izlenmiyor. Gecen bir videoma yaklaşık 1.5 saat ayırdım. Anca 30 like gelmişti. (sildiğim videolardan bir tanesi idi) hadi onu anlarım da beni en cok, "edit yapmayı bilmeyen, yaşı 10 bile olmayan" cocukların binlerce like alması uzuyor. Ben izlenme icin şekilden şekile de giremem, prim de kasamam. Bana bir oneriniz var mı? Hangi editler yapmam lazım? Bir tarih videosu yapmıştım. Yorumlarda 3. dunya savaşı cıkmıştı. Onlar yerine kendimden utandım.