Oncelikle merhaba, size 1 hafta kadar kullandığım General Mobile Discovery 2'den bahsedeyim biraz:
Uzun bir araştırma ve para biriktirme surecinden sonra almaya karar verdiğim bu telefonun performansının fena olmadığını soyleyebilirim. 888 TL'lik bir telefona gore bayağı iyi hatta. Bildirim panelinin laglı olması, multitaskingin cok iyi calışmaması gibi sorunlar da var ama bunlar beni cok ilgilendirmiyor. Benim eleştireceğim nokta cihazın beyaz modellerinin dokunmatiğinin sorunlu olması ve firmanın bununla ilgili hicbir acıklama yapmaması.
Cihazın beyaz modellerinde dokunmatik bazen cok hassas bazen cok sert olabiliyor. Bunun yanında multitouch aşırı sorunlu. Bir fps oyunu oynamak neredeyse imkansız. İlginctir ki bu sorun siyah modellerde yok. Siyah modellerin ekranı cok daha kaliteli olmasına rağmen arada bir fiyat farkı da yok. Muhtemelen diğer firmaların telefonlarında boyle bir sorun olsa telefonları geri cağırırlardı. Geri cağırmayı gectim General Mobile bununla ilgili bir acıklama bile yapmıyor.
Ben de maalesef cihazın beyaz modelini almıştım ve bu sorunu farkedince telefonu iade etmek icin Vatan Bilgisayar'a goturdum. Adamlar iade alamayacaklarını ama telefonu servise yollayabileceklerini soylediler. Ben de kabul ettim ve siyah model ile değişim talep ettiğimi bildirdim. 5 gun sonra telefonumu değiştirdiler ama telefon yine beyazdı. Telefonu full kutu değiştirmedikleri icin Vatan Bilgisayar da siyah modelini veremedi telefonun. Belki sorunu cozmuşlerdir diye telefonu alıp biraz kullandım. Maalesef yine aynı sorun vardı ve cihazı 4 gun sonra tekrar servise verdim. Bu sefer para iadesi talep ettim. Şu an telefon hala serviste ve firmanın para iadesi yapmayacağından neredeyse eminim. Ne yapacağımı bilemiyorum acıkcası.
General Mobile Alırken Tekrar Duşunun
Android Telefonlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- General Mobile Alırken Tekrar Duşunun