Dun oğlen sularında z2 ’me kavuşmuş bulunuyorum. Telefonu vatandan aldım. Surum mu artık ne deniliyorsa telefonun SD yuvasındaki cekmecede 14w28 yazıyordu.
Ama nedendir bilinmez icinde Turkcell uygulamaları vardı. Bu biraz canımı sıktı tabi orda biraz incelemiştim o an dikkatimi cekmedi ta ki eve gelmek uzereyken telefonun Turkcell muziğiyle calmasıyla fark ettim. Vatanı 2 gundur aramama rağmen daha cevap alamadım.
Şu iki gunluk ilk gozlemlerimi aktarmak işitiyorum size. Forumda da gorduğum uzere herkes bu cihaza mesafeli yaklaşıyorlar. Acıkcası almadan once benimde aklımda cok soru vardı ta ki alana kadar. Telefon geldiğinden beri hic kastığı olmadı maşallah diyelim.
Sabahta ortalama 20 şer dk Real Racing 3 ve GT Racing 2 oynadım. GT Racing'de nerdeyse hic ısınmadı 41 42 dereceydi home tuşuna basıp cıktım sonra Real Racing ’e girdim onda bi 45 46 dereceyi gordu o da pek ısındı sayılmaz acıkcası. Ama tuhafıma giden ben Hay Day da oynuyorum o oyun GT Racing ’e gore cok kucuk olmasına rağmen onda da 42 derece faelan oldu. Belki arkada cok uygulama acıktı ondan da olabilir. Bide belirtmeden edemeyeceğim telefonu elime alıp ilk oynadığımda ısınmıştı gercekten ama sonra 314 no lu guncelleme ve uygulama guncellemeleri geldi onu yukledikten sonra ısınma fark edilir bir şekilde azaldı.
Son olarak batarya cok iyi gidiyor 1 gunu rahat cıkarıyor ama gel gelelim bugun 17:23de taktım şarja 20:05de full şarj olmuştu. Ben az bir şey oynadım şarj olurken tabi ama yinede şarj suresi uzun.
Sorusu olan varsa sorabilir dilim dondukce cevaplarım.
Resim koyacaktım birkac tane ama boyutlar cok buyuk hatası verdi.