TURKİYE Sigorta Basketbol Super Ligi'nde gecen sezon kume duşmekten son haftalardaki cıkışıyla kıl payı kurtulan Aliağa Petkimspor, bu sezon yenilediği kadrosuyla maratona iyi başladı. Ust uste ikinci galibiyetini evinde Aliağa'ya 4'te 4 yaparak gelen ligin flaş ekibi, son Eurocup finalisti Frutti Extra Bursaspor 'u 80-72 yenerek alan Petkim, 5 macta 3 galibiyete ulaştı. Mağlup olduğu Anadolu Efes ve Galatasaray NEF karşılaşmalarında da galibiyeti son periyotta kacıran Petkimspor bu yıl iddiasını kanıtladı. Henuz sezon başında onemli sakatlık problemleri yaşamasına rağmen cıkışını surduren Petkim'de Prewitt, Bursa onunde 24 sayı, 6 ribaund, 4 asistle takımına galibiyeti getirdi.
Mucadelenin ardından oyuncularını kutlayan Antrenor Burak Goren, "Bursa takımına ve antrenorune Turk basketboluna kattıkları guzellikler icin teşekkur ediyorum ve saygı duyuyorum. Oyuncu kadrosu teknik ve taktik olarak cok iyi hazırlanmış, formda bir takıma karşı oynadık. Gercekten kimyası cok duzgun, şartlar ne olursa olsun bahane uretmeden işini yapan bir takımız. Eksik olmamıza rağmen seyircimizin de desteğiyle muthiş bir galibiyet aldık. Sezona başlarken en onemli parolamız gecen sene yaşadığımız sıkıntıları yaşamamaktı. Cok şukur ki zorlu bir fiksturde ucuncu galibiyetimizi aldık. Salona gelenlere ve oyuncularımıza cok teşekkur ediyorum" dedi.
DHA
Petkimspor sol şeritte
Basketbol0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Petkimspor sol şeritte