Cidden şaka gibi, dun konu actım 1000 TL'ye S8 Plus aldım diye, telefonu almaya gittim testlerini vs yaptım her şeyi calışıyor, adam aldı SIM kartımı ve hafıza kartımı taktı yeniden başlattı telefon Bootloop'a girdi, boot menusune ve Odin moduna girebiliyorum, 2 farklı ulkenin stok yazılımını denedim ama yok olmuyor, dedim TWRP kurayım OEM kilidi acık değil onu da kuramıyorum, pazartesi aldığım kişiye goturup tanıdığı tamircide yaptıracağım fakat benim yapamamam sinirimi bozuyor, boot menusune girdiğim zaman şoyle bir mesaj yazıyor ilk başta;
#Fail to open recovery_cause.
Altında da uzun uzun dosyaları bulamadığı yazıyor, telefona hicbir şekilde ROM kuramıyorum, denediklerim şunlar;
Stok ROM kurmak. Sadece Bootloader dosyası kurmak. Farklı ulkenin ROM'unu kurmak. TR ROM'unu kurmak. Boot menuden wipe data yapmak(silmiyor)
Elimde bilgisayarım var orijinal kablomda var, gozume takılan ufak detay şu, telefon aygıt yoneticisinde Samsung'un kendi driverini kurup bağladığım zaman com5 olarak gozukuyor Odin'de gozukuyor, driveri sildiğim zaman telefonu modem olarak goruyor, ve telefonu ilk başladığım zaman gadget cihazı ayarlanıyor dedi gadget ne alaka?
S8 Plus "Bootloop" hatası nasıl cozulur?
Android Telefonlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- S8 Plus "Bootloop" hatası nasıl cozulur?