Evet, bu konumda size Android telefonunuzdaki silinen fotoğrafları nasıl geri getirebileceğinizi elimden geldiğince anlatacağım.

1. İlk olarak DiskDigger'ı indirelim:​Google Play uzerinden DiskDigger'ı indirmemiz gerekli. Yukle diyerek uygulamayı indirin.

​2.DiskDigger'ı acıp veri kurtarmaya başlayın:​

Sizi ilk olarak bu ekran karşılayacak eğer telefonunuzda Root atmışsanız "Full Scan" yani Derin Tarama yapabilirsiniz eğer Root atmamışsanız "Basic Scan" yani Temel Tarama yapabilirsiniz bende bende Root olmadığı icin temel tarama yapacağım bu Tarama ayrımı dışındaki butun işlem ve ayarlar aynı yani Cihazınızda Root olunca da aynı ayarları kullanıyorsunuz Root'lu telefonların tek ekstra ozelliği Derin tarama yapabilmesi.

Evet, ben taramamı yaptım ve M.K Ataturk'un yanlışlıkla kalıcı olarak sildiğim resmine ulaştım şimdi tek yapmam gereken:

Fotoğrafı geri yukleyeceksek alttaki "Recover", Geri Yukle seceneğine tıklamak ama Eğer bu Fotoğrafı Bulunamayacak şekilde silmek istiyorsanız "Clean UP", temizle de diyebilirsiniz.
Tarama Ayarları:​

Buaradaki ayarlardan Ne kadar buyuklukte olacağı, kac byte kadar dosyaların gozukeceği, belli bir tarihten belli bir tarihe kadar tarama yapabileceğiniz şeklinde 3 ayar bulunuyor.

Evet, bu rehberimde elimden geldiğince nasıl DiskDigger ile dosya kurtaracağınızı gosterdim umarım işinize yarar. İyi sosyaller.