Kızlar merhaba, ben bu sayfayı kendimi motive etmek icin acmak istiyorum.. Dun sayfada goz gezdirdim biraz gaza ihtiyacım var galiba
Ben paspal takılmaktan cok sıkıldım, Onceden daha bakımlı ve makyajım her gun yapardım nerdeyse,
Şimdi kıyafetime bile cok ozensizim.. Kaşlarımı2 aydır aldırmıyorum..
Saclarıma hic bakım yapmayan sadece tarayıp cıkan biri oldum ..
O yuzden kendimi bir silkelemem lazım
Dun bu topikte aldıgım tuyolarla ufaktan bakıma başladım
Sanırım bakım icin oncelikle bedenden başlamalıyız

**Spor icin gunde 10 dakikamı ayırıp suqaut yapmaya başladım dun itibari ile(play storden kalca ve bacaklar egzerisi yazarsanız cok guzel bir program cıkıyor.. Hareketleri video eşliğinde yapıp kaydediyoruz 30. gun devam..

1 Oncelikle duş alıp heryerime kese yaptımm..Topuk taşı ile ayaklarımı olu hucrelerden arındırdım
2 Aktardan Balen marka hindistan cevizi yagı aldım.. Duş sonrası tum vucuduma ozellikle ayaklar ve topuklar. goz altıma kadar bolca surdum.. Biraz daha kullandıktan sonra memnuniyetimi dile getireceğim..
3 Duş sonrası saclarıma hindistan cevizi parmak ucuyla uclara surdum ama saclarım yaglandı maalesef.. (Duş sonrası değilde oncesi surup yıkamak lazım.)
4 Bu akşamda Saclarım ve yuzum icin bakım yapacagım..
* Patates maskesini okudum onu deneyeceğim( Yarım patatesi rendeleyip suyunu cıkart.. Sadece suyunu yada tamamını cilde surup 20-30 dakika bekletilecek)
* Sac icin 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşıgı bal ceyrek cay baradagı zeytinyag ve 3 yemek kaşıgı sirke karıştır saca uygulayıp 40 dakika beklenecek..

Şimdi sizlerin tavsiyeler alayım, Rutinleriniz nelerdir...