Merhaba hanımlar.

Uzun zamandır girmemişim foruma... Ama lafı uzatmadan direkt soruma geceyim:

Cocuksu gorunen, 24 yaşındaki bir kız, nasıl daha olgun gozukebilir? En azından sosyal hayatında ve iş hayatında...

Sorumu sorma nedenim ise, kendimle ilgili.

Normalde kiloluyum, ama bugune kadar yaklaşık 17 kg verdim. Bir kilo verme surecine girdim, halen de vermeye devam ediyorum.

Bu surecle ilgilenirseniz, işte linki (en yakın zamanda guncelleyeceğim);

Nasıl Motive Oluyorsunuz ? Merhaba hanımlar. Siteye uye olmaya karar verdiğimde burada hic birbirini tanımayan insanların birbirlerine yardım etmek icin canla başla calıştığını gordum. Bu da bana umut oldu, deyim yerindeyse. Benim bir sıkıntım var ve bu, kilomla ilgili. Ben 23 yaşında İstanbul'un eski ve koklu...
www.kadinlarkulubu.com

Yuzum cocuksu gosteriyor. Tombik ve fazlasıyla 'sevimli' denilen bir yuzum var. Bunu ben, kendimi ovmek icin soylemiyorum, cevremdekilerin, arkadaşlarımın fikri bu yonde... Boyum ise 1.67 .

Normalde spor giyiniyorum, en şık giydiğim şey şu gune kadar, bot ve kumaş pantolon Genelde eşofmanla geziyorum, bazense kot giyiyorum. Uzerime ise kış ayları olduğu icin kazak veya sweat giyiyorum...

Makyaja gelecek olursak... Normalde hic makyaj yapmıyorum, yapsam bile bir rimel, parlatıcı ve BB krem bile bende fazlasıyla abartılı duruyor... Bu yuzden abartılı, koyu veya mat renkleri surmeye şu ana kadar hic yeltenemedim.

Bazen etrafta boya kupu gibi dolanan, kokoş arkadaşlarıma ozenmiyor değilim.

Bu yuzden, nasıl olgun gozukebileceğimi bilmeye ihtiyacım var. Bunlar, her turlu tavsiye olabilir... Mesela, nasıl giyinirsem, nasıl makyaj yaparsam olgun gozukurum? Makyaj taktikleri, stil ipucları verebilir misiniz?

Mesela sacımı boyamalı mıyım? (Bugune kadar bir boya bile surmedim. Sacım siyaha yakın kahverengi. Kabarik, cansız biraz. Ten rengim ise beyaz.) Ombre veya golge attırmalı mıyım?

Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Not: Lutfen ''olgun gozukup ne yapacaksın, bu senin icin bir avantaj'' gibi şeyler yazmayın. Zaten cevremde bu tip şeyleri cok sık duyuyorum, o yuzden nasıl olgun gozukeceğimi oğrenmek, benim daha cok işime yarar. Anlayışınız icin teşekkur ederim.

Not 2: Olgun gozukmek, stilden tutun, makyaja, bakıma veyahut hal ve hareketlere kadar her şeyi kapsayabilir. O yuzden her alanda tavsiyenizi alabilirim