Gundem, ulkenin durumu, işler gucler, gecim sıkıntısı, evlilik derken artık gercekten bitmiş hissediyorum, hissediyoruz. Normal bakımlarımı yapsam da bu sabah aynaya bakınca pek bakımsız, mutsuz gorundum gozume. Eminim sizin de boyle gunleriniz vardır. Kuafor randevusu alayım uzun zamandır gitmedim diye duşundum. Ama sonra maddi durumlardan oturu ne gerek var dedim tabi... Hem pandemiden sonra kuaforlerden uzaklaşan bir ben olamam değil mi ?
İşteyken de aklıma yabancıların pamper routine dedikleri videolar duştu. Ben de kendime "hak ediyorsun kızım

Nevresim değiştirme ve etrafı toparlama Kuvet doldurulacak belki bir iki mum yakılır Biraz banyo tuzu kalmıştı onu ve rossmanın lavantalı banyo sıvısından ekleyeceğim. Kuvete girmeden sacıma dax sureceğim. Yuzume de maske sureceğim. Kuvette guzelce dinlenme, tırnaklarım yumuşayınca etlerimi geri iterim. İpek kese ile keselenme Durulanma ayak torpu Banyo sonrası kaş ve dudak ustu alımı Vucut fırcalama at kılı fırca ile Vucut losyonu surme Torpu ve oje surme (El ayak) Sıcak battaniye altında romantik bir film izleme Duşununce cok uzun bir liste oldu, vaktim ne kadarına yeter bilmiyorum. Ama son zamanlarda mutfakta gece yarısı yoğurt mayaladığım, borek sardığım, dilekce yazdığım duşunulurse kendime de vakit ayırmayı halledebilirim. Yarın sabah aynada gulumsemek istiyorum.
Sizlerin boyle rutinleri var mı hanımlar, neler onerirsiniz ? Sizler de eskisi kadar sık kuafore gidiyor musunuz evde neyi nasıl halledersiniz ? Bol bol yazın. Burası bizim kendimizi şımartma rutinlerimizi yazdığımız başlığımız olsun. Hepinize sevgilerimi gonderiyorum sizler değerli ve sevgiye ozene layıksınız.
Not: İlk kez konu actım umarım doğrudur.