Meraba sizi lenler hakkında bilgilendiricem benim ilk kullandigim lens freshlook'un sterling grey 50 tl almistim ama hic rahat degildi gozume batiyodu acitiyodu rengi guzel olsada rahatligindan memnun degildim lenslere karşı onyargım olusmustu sonradan salotica markasını surekli instagramda goruyodum sonra bi rengi cok begendim ama instagramdan da getirtmek istemedim sonra butun lenscileri gezdim ama bulamadım. lens satan kisilerden 2 kisi daha lens takiyodu hatta ikisinede lensiniz hangi marka die sordum biri "gercekten cok belli oluyomu" dedi digeri "nasıl anladıniz" die sordu ama gercekten cok aşırı belli oluyodu ve doğal durmuyodu o gun lens almadan eve geri dondum sonra bi goz merkezine gittim goz olculerime baktilar ve deneme lensi taktılar ve cok rahattı markanın adı AİR OPTIX di bende o markanın hareli green rengini sectim o kadar doğal duruyoki bayildim

-4 tondan olusuyo sarı kahverengi yeşil siyah
Kendi goz rengimde acık kahve ilk taktiğim gun optikciye gidip aylık mi 3 aylık mi die sormaya gittim sonra konu konuyu actı "nasıl duruyo"die sordum suan gozunde mi" dedi cok sasirdi Gercekten mukemmel lens yapmislar hatta bazen gozumde oldugunu unutuyorum arada bu arada 3 aylık kullanilabiliomus