Merhaba , resimlerde ki Chloe parfumler arasındaki farklar nedir, nasıl kokuyorlar, bileniniz varsa benimle paylaşabilir mi?

Gelelim sorunuma :
Hala aradığım parfumu bulamadım. Kimisinin kokusuna ben bayılıyorum etrafımdakiler pek beğenmiyor,kimi zamanda tersi oluyor,ya da ben cok beğendiğim bir kokudan sıkılmaya başlıyorum artık pek beğenmiyorum.

O yuzden daha once kullandığım beğendiğim kokuları yazacağım,onlara bakarak beğenebileceğimi duşunduğunuz kokuları kısaca bahsedip yazar mısınız?
Hepsini liste yapıp tek bir seferde gidip denemek ve bir kac tane almak istiyorum
Bu Chloe'yi de cok duydum,şişesi de cok sevimli duruyor ama onun dışında hicbir bilgim yok.
Genelde vanilya kokularından hoşlanıyorum ama pasta gibi de kokmak istemiyorum (the body shop vanilyalı vucut spreyi kullandığımda babamın yorumuydu bu )
ayrıca hafif kokuları severim loverdose hafif olmayan beğendiğim ilk parfumdu. Yiyecek gibi cok şekerli kokmak istemiyorum
sevdiğim kokular:
D&G light blue yaz haric kesinlikle kullanamıyorum :/
burberry weekend bunu da bir ay kullandıktan sonra bunalıyorum ama hep cevremdekiler bunu soruyor ve cok yakıştığını soyluyorlar bu yuzden bıktıktan sonra bile kullanmaya calışıyorum
amour kenzo : ilk goz ağrım
diesel loverdose : ben haric kimse beğenmiyor bunu o.o haha
pur blanca kesinlikle kalmıyor 5 dakika sonra...
puma flowing: hicbir yerde bulamıyorum..
tbs vanilya vucut spreyi : cok seviyorum ama gercekten yuruyen bir pastaya donuyorum
jil sunder sun: annemin kokusu ,cok guzel buluyorum hatta bence en guzel koku bu

hypnotic poison'u daha once kokladım ve bana cok ağır geldi,yani onerilerinizde ağır parfumler yazmazsanız sevinirim
şimdiden teşekkurler herkese ^^