Guilty EDT

Kızlar bu parfum cok eski değil, gecen yaz cıktı sanırım. Babam anneme İtalya'dan getirmiş, kendisi başka parfum kullandığı icin cok sevmedi ama beğeniyor. Ben de cok beğendim, cok taze hafif ciceksi mi meyvemsi mi tam anlamadığım dinamik ve hafif bir koku. İceriğini Sevil'in internet sitesinden kopyalıyorum. Yakın zamanda cıktığı icin orneklerini mağazalardan alabilirsiniz vardır mutlaka. Yalnız hafif olduğu icin cok kalıcı değil, annem de oyle soyluyor ve ben de internette okudum. Ortalama bir kalıcılığa sahip yani ucucu değil tabii ki ama bir EDP'den bekleyeceğiniz kalıcılık yok.
Bu forumda da cok goremedim hatta neredeyse hic şaşırdım cunku parfumerideki kız cok beğenildiğini soylemişti. Mutlaka seversiniz diye duşunuyorum. İlk kokladığınız an insanı kendine ceken bir koku.

Curetkar ve zeki kadını temsil eden Gucci Guilty, sıcak, carpıcı oryantal kokusu ile zevk veren bir koku. Mandalinanın doğal kokusu, pembe biber ile modaya uygun parıltılı bir hal alıyor. Orta notasında leylak ve germanyumun cekici karışımı sulu şeftali ile birleşerek kadınsılığın kışkırtıcı tarfını yansıtıyor. Paculi gucun mesajını verirken amber derin bir feminenlik sunuyor. Hipnotize edici gucuyle koku, baştan cıkarıcı bir etkiye sahip.

Guilty Intense

Bu da yakın zamanda cıkan intense, yani EDP versiyonu. Bu cok daha fazla kalıcı. Bunu koklamadım ama daha ağır, daha cekicidir muhtemelen.

* Unutmadan, erkek versiyonu da var. Yılbaşı, bayram, sevgililer gunu gibi ozel zamanlarda parfumeriler bayan erkek set yapıp indirimli fiyatlarla satıyorlar, haberiniz olsun.

Eki Goruntule 287479 Eki Goruntule 287480 Eki Goruntule 287481 Eki Goruntule 287482