Kizlar ben kabarik olan parfum listemi minimalize etmek icin Oncelikle merak ettigim parfumler konusunda size danistim ama cevap alamayinca dedigim gibi farkli yollardan o parfumlerin bana uygun olup olmicagini veya begenip begenmicemi arastirdim. Tesadufen bir sayfa buldum. Koku notalarina, o parfume benziyen parfumlere, veya merak ettigim parfumu kullanlarin o parfum disinda en cok hangi parfumu tercih ettigine ve o parfumun reklamina baktim.

Biliyorum parfum boyle alinmaz zaten benim amacimda once su listesi minimalize etmek.
Ama nekadar ilgi cekici ve guzel parfum reklamlari oldugunu gordum.

Simdiye kadar benim en cok begendigim parfum reklamlari

Giorgio armani Acqua Di Gioia
bir parfum reklami bukadarmi guzel olur ya. Reklama basladiginda sanki bir film basliyor saniyorsunuz. Manzara bana twlight filmini hatirlati Bunlari yazarken tekrar bir goz atiyim dedim reklama arkadaki fon muzigi bu sefer dikkatimi cekti
muzikde twilight vari...kendimi twlight filminin ortasinda hissetim desem yalan olmaz
Reklami hazirlayanlar gercekten cok guzel is cikarmislar ellerine saglik cunku izleyenenin ilgisini cekmemesi mumkun degil. Eger zamaniniz varsa bir bakin derim ve eger bu parfumu kullandiysaniz yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorum

Lolita lempicka bu reklamda cok hos guzel dusunulmus kendinizi bir masalin ortasinda hissediyorsunuz bu reklamda da

Nina ricci nina ayni lolitanin reklamindaki gibi bir masalin ortasinda hissediyorsunuz

Aklima ilk gelen uc reklam

Peki sizin en begendiginiz parfum reklami hangisi ?