arkadaşlar, yılbaşına veya sevgililer gunune yakın genellikle tum unlu parfum markaları,yan urunleri de iceren (deodorant, vucut losyonu, duş jeli,makyaj malzemesi vs) kofreleri tanıtım fiyatlarına satarlar, bilirsiniz..
bu yıl da farklı mağazalarda kampanyalar var fakat ben cok kararsız kaldım, onerilerinize ihtiyacım var..
nina ricci nina parfum set, 80 ml edt,100 ml duş jeli ve 100 ml vucut losyonuyla birlikte..(173tl)
lancome tresor in love parfum set,30 ml edp,50 ml duş jeli ve 50 ml vucut losyonuyla..(79tl)
lancome tresor midnight rose parfum set,30 ml edp,crayon kohl siyah mini goz kalemi,mini hypnose maskara..(79tl)
dkny be delicious parfum set, 30 ml be delicious ve 30 ml golden delicious edp.. (109tl)

be delicious hep kullandığım bir parfum fakat yeni golden hediyesi ile satılıyor, golden delicious kokusunu bilmiyorum.. nina, tresor in love ve midnight rose denedim hepsi de nefis..
in love ve midnight rose setlerini birlikte alsam, coğu 50 ml lik setten daha uyguna geliyor.. ama diğerleri de cazip..:26:
meyve-cicek kokularını beğeniyorum,bunlardan veya başka coffret'lerden neleri onerirsiniz? fikirlerinizi paylaşır mısınız?