Parfum Tavsiyesi Lutfen!
Parfümler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Parfümler
- Parfum Tavsiyesi Lutfen!
-
01-11-2022, 20:08:08Selam kızlar. Ben de parfumkoliklerdenim. Ama tamamen bana has bir kokum da olsun istiyorum şoyle gunluk kullanabileceğim. Size sevdiğim koku tarzını soyleyim ciceksi, pudralı ve hafif tatlı kokuları seviyorum. Lacoste pour femmenin kokusunu cok seviyorum bu anlamda, ama koku pek kalıcı değil ne yazıkki. Cok ovulduğu icin bvlgari aldım saf yasemin kokusu, kıyafette kalıcı burnumu kıyafete dayayınca keskin kokusunu alıyorum ama ilginctirki etrafa yayılmıyor.Annemde de denedim ama alamıyorum birturlu kokuyu.Zaten cok sevemedim kokusunu.Lacoste dışında sevdiğim bir diğer parfum hugo boss intense cicekli, tatlı ve baharatlı bir koku.Cok kadınsı ve şık bir koku. Bu tarz kokuları seviyorum. Hypnotic poison'un ağırlığını, loncome hynoze'un ekşi notasını sevmiyorum. Nedense cok ovulen parfumler bazen cok itici olabiliyor. Şimdi parfum onerilerinizi bekliyorum: cicekli, hafif tatlı, biraz pudralı bir koku arıyorum. Bahatar da olabilir ama odunsu notaların ağırlıklı olduğu, aşırı tutun kokan ve icinde ekşilik bulunan veya aşırı tatlı sakız gibi kokan parfumleri sevmiyorum. Onerilerinizi bekliyorum