selam kizlar yine yeniden ben
uzun zamandir foruma giremiyorum....Bilen bilir ben parfumlerimi yenilemeyi dusunuyordum bu yuzden bir kac hafta deliler gibi parfum arastirdim denedim vs sonuc olarak sadece iki parfum alabildim. Bu yuzden bu konuda acele etmemeye karar verdim. Hata parfum konusunu askiya almistim diyebilirim.Taki gecen haftaya kadar Oylesine bir parfumeriye girdik arkadasla. Tabi ben parfum arayisinda olmadigimdan sadece bir iki kokuya baktim. Bunlarin arasinda Marc Jacobs Decadence de vardi.

Eve dogru giderken muthis bir koku yayildi. Arkadas cok parfum denediginden acaba hangisi diye dusunmeye basladik. Simdi istesekde bulamayiz bu kokuyu filan derken kokunun benden geldigini anlamak busefer uzun surmedi Tenimde denedigim parfum marc jacobs decadence'di. Daha oncleri parfum ararken bir gorevli tavsiye etmisti ama kokusuna bakmamistim. Busefer tam karsimda duruyordu ve oylesine bir bakiyim dedim cunku sisesi dolayisla asla almak istemicem bir parfumdu. Ilk siktigimda guzel bir koku dedim ama sanki beni iten birsey vardi. Yanliz koku bir kac daka icinde farklilasti eve giderken nefis birseye donustu yada ben kokuyu parfumeride algilayamadim.

Birkez denedigimden dolayi kokuyu tarif etmekte zorlaniyorum ama sunu net soyliyebilirim diyer Marc Jacobs parfumlerinden cok farkli. Sekerli, daha kadinsi ve inanilmaz kalici.
Cok dikkat cekici bir parfum. Beni hem iti hemde cekti. Cok garip. Ama o ilk etkilendigim an bu parfumu almaliyim dedim hemde sisesine ragmen Busefer birkez daha denemeden karar vermicem.

Eger icinizden Marc jacobs decadence'yi deniyen yada kullanan varsa sizinde izlenimlerinizi ve cevrenizde biraktigi etkiyi dinlemek isterim. Ve eger guclu dikkat cekici bir parfum ariyorsaniz kesinlikle bir bakin derim ozeliklede sekerli kokulari seviyorsaniz kacirmayin.