uzun zamandir foruma giremiyorum....Bilen bilir ben parfumlerimi yenilemeyi dusunuyordum bu yuzden bir kac hafta deliler gibi parfum arastirdim denedim vs sonuc olarak sadece iki parfum alabildim. Bu yuzden bu konuda acele etmemeye karar verdim. Hata parfum konusunu askiya almistim diyebilirim.Taki gecen haftaya kadar

Eve dogru giderken muthis bir koku yayildi. Arkadas cok parfum denediginden acaba hangisi diye dusunmeye basladik. Simdi istesekde bulamayiz bu kokuyu filan derken kokunun benden geldigini anlamak busefer uzun surmedi

Birkez denedigimden dolayi kokuyu tarif etmekte zorlaniyorum ama sunu net soyliyebilirim diyer Marc Jacobs parfumlerinden cok farkli. Sekerli, daha kadinsi ve inanilmaz kalici.
Cok dikkat cekici bir parfum. Beni hem iti hemde cekti. Cok garip. Ama o ilk etkilendigim an bu parfumu almaliyim dedim hemde sisesine ragmen

Eger icinizden Marc jacobs decadence'yi deniyen yada kullanan varsa sizinde izlenimlerinizi ve cevrenizde biraktigi etkiyi dinlemek isterim. Ve eger guclu dikkat cekici bir parfum ariyorsaniz kesinlikle bir bakin derim ozeliklede sekerli kokulari seviyorsaniz kacirmayin.