Evet kızlar,başıma az once gelen tuhaf olayı anlatmak istiyorum.Ben hep netten orjınal parfumlere bakar araştırırım.Hatta forumda cook vakit geciririm.Bugun de aynı ieyı yapmıştım.Lakin hic almaya fırsatım olmadı aslında o kadar cok para vermeye kıyamadım bir turlu.Gel gelelim demin başıma gelen şeye.Her zaman ki gibi dukkanda pc başında oturuyordum bir adam iceri girdi.Ben Thy de Daty free de calışıyorum işte aylık primlerimden bana bu parfumleri veriyorlar.Satmam yasak ama ben ek gelir olsun dıye satıyorum.Vs bi dunya şey soyledi.Orjinal olduğunu soyledği Burbery,one million,armanı bi dunya parfumğ cıkarıp masama koydu.Hatta bazılarını sıktı.Ben ole şaşkınlık icersınde ne oldğnu anlamadan bunlar gercekten orjınal mı fln sorular soruyorum adam gorevlu kartını gosterdı dedı numaramı bırakıyım kesınlıkle orjınal denemş olursan cart curt dedı kac para verebılısın.Dedim 100 Tlm var hepsını vermem 50 ye verırsen alırım.Duşunun 2 adet orjınal parfumu 50 ve vercektı bana.Ama yapamadım,guvenemedim ve hesapta 50 tl mı parfume ayırmakta olmadığı icin yok dedım alamayacağım.Ve adamın numarasınıda almadan gondewrdım.Şuan ellerım parfumlerle dolu ve gercekten guzel kokuyorlar.Pişman mıyım ? Bİlemıyorum. Sizce doğrumu yaptım ?:2: