Uzun zamandır Oriflame'den parfum almak aklımda vardı.
Ama aklıma takılan birkac şey var. Şimdi daha once Oriflame'den alışveriş yapmamış biri olarak (en son 10-12 sene once 1 kere bir tanıdıktan aldığım bir iki şeyi saymazsak) parfumleri hakkında pek bir fikrim yok. Ama bircok kişiden olumlu yorum duyuyorum Oriflame parfumleri hakkında. Oyle ki Avon'dan bile iyi yorumlar duyuyorum bazen, Nette , cevremdeki insanlar tarafından vs.
Genelde ciceksi, meyveli; ama daha cok ferah kokuları seviyorum nasıl koku sevdiğimi soracak olursanız. Ağır kokular bende baş ağrısı yapıyor

Pudralı, şekerli vb. Kokuları da başımı ağrıtmadığı surece sevebiliyorum. Yani ağır olmadığı surece.
Odunsu ve şipre kokular hakkında bir fikrim yok. En son kokladığım odunsu parfum, yaklaşık 10 sene once Avon'un cıkardığı "By Ungaro" adlı parfumdu... (Duşunun yani...) O parfumden hareketle hoşlandığımı belirtebilirim, ama hepsi oyle kokmaz tabii ki

Sizlerden ricam, kullandığınız Oriflame parfumlerini yazmanız ve nasıl koktukları hakkında detaylı bilgi vermeniz. Ve oneriler sunarsanız da, cok sevinirim gercekten

Şimdiden yorumlarınız icin teşekkur ediyorum.